Paikallisessa askartelukaupassa (Premier Arts & Craft, Florence Road, Bray) oli taas eilen leikekirjademo - tässä muutamia kuvia:
061111demo01s.jpg
Frances Boylan (jonka nimi esiintyy edelleen väärin kirjoitettuna kaikissa demomainoksissa, yms.), joka kiertää Irlantia esittelemässä enimmäkseen DoCrafts -tuotteita ja projekteja, ja muitakin paperiaskartelujuttuja.
061111demo02s.jpg
Alla olevassa kuvassa näkyy pöydän etualalla DoCraftsin projektilappunen, jossa olevan leikekirjasivun kokoamista Frances juuri esitteli - ja ehti tietysti eläväisenä ihmisenä kumartumaan just kassinsa kimppuun, kun olin ottamassa kuvaa.
061111demo03s.jpg
Demoissa on aina myynnissä ns. goody bag, josta ei tule vastaavaa sanaa mieleen suomeksi.. Mutta siis ideana on saada valikoima aiheeseen liittyviä materiaaleja reilun 50% alennuksella. Sisältö on valittu kaupan tai valmistajan puolesta etukäteen, ja hinta on ollut yleensä €20, mutta eilen €29.99. Kyseessä olikin tällä kertaa goody box, eli ison pizza-laatikon kaltainen loota, jossa kaikenlaista ihanaa..
061111goody01s.jpg
Alla laatikon sisältö:
061111goody02s.jpg
Ja tulihan sieltä ostettua muutakin...
061111rest01s.jpg
Herttaisia, ei ollenkaan mun tyylisiäni, tarroja, jotka oli vaan pakko saada.. Ja kauniin värisiä jouluaiheisia tarroja..
061111rest02s.jpg
Nämä valokuvatarrat ovat todella kauniita, ja nappasinkin viimeiset pakkaukset.. Varmaan niitä tulee lisääkin, kun aihe on jouluinen.
061111rest03s.jpg
Lumiukko- ja paperiaskarteluaiheisia ääriviivatarroja..
061111rest04s.jpg
Tarrakirjaimia ja varvastossuja..
061111rest05s.jpg
Lisää supersanoja (ne aiemmin ostamani pienet pyöreät supersanat olivat valitettavasti menneet, mutta pyysin tilaamaan lisää) ja raidallista sticky-nauhaa.
061111rest06s.jpg
Otin myös kanta-asiakaskorttianomuksen - kortilla saa 10% alennuksen..
061111rest07s.jpg
Näitä puukirjaimia olen hiplannut kaupassa ennenkin, mutta nyt olivat alennuksessa, ja ostin pois.
061111rest08s.jpg
Heat It Up! snowflake tinsel embossing powder - olen nähnyt suomeksi kutsuttavan ainakin embossausjauheeksi.. Frances näytti nimenomaan tällä jauheella miten kivan näköinen lumimaisema jauheella syntyy, eli sehän oli sitten ostettava.. Olisin kuvitellut tuota muuten itselleni liian kimaltelevaksi, mutta se efekti tosiaan oli kuin kimalteleva hanki! Siihen on ehdottomasti käytettävä värillistä korttia, koska valkoisella pohjalla hanki ei tule ollenkaan esiin. Aluksi siis hierotaan mustetyynystä joko kortin väristä tai kirkasta mustetta sille alueelle, johon halutaan laittaa se hankiefekti.. Sitten kaadetaan runsaasti jauhetta musteen päälle. Toisin kuin embossausjauheiden kanssa yleensä, tästä ei taputella ylimääräisiä pois, vaan ainoastaan kaadetaan ne pois, niin että musteelle jää mahd. runsaasti jauhetta. Sitten kuumailmapuhaltimella (joko nimenomaan kys. paperiaskartelutyökalu tai esim. hiustenkuivaaja) sulatetaan jauhe - se muuttuu silmissä, en osaa tarkemmin selittää, ja hanki on valmis! HUOM: Samalta valmistajalta on ainakin yksi hopeankimaltava embossausjauhe, joka näyttää purkissa melkein identtiseltä.. Jos siis hankia haluat, niin varmistu siitä että purkissa lukee snowflake tinsel, eikä esim. silver.
Frances esitteli myös ensi vuoden puolella tulevia juttuja (joita saa ainakin Englannista jo nyt);
061111demo04.jpg
Kuva ei ole kovin hyvä, kun poimin sen vain isommasta kuvasta, mutta kyseessä on siis leimasinpussukat, joissa tulee neljä pienikokoista, keskenään hitusen erikokoista ja -mallista kumileimasinta. Francesilla oli mukanaan lehtileimasimet, ja hän näytti miten esim. eriväristen musteiden avulla voi helposti tehdä vaikka kivan reunakuvion leikekirjan sivulle tms.
Isommat kuvat Bray Forumilla (tekstit englanniksi).

Heljäkin tuli demon innoittamana perheineen Bray'hin, ja edellisestä tapaamisesta olikin jo aikaa - suunnittelivat silloin tulevia häitään, ja nyt oli jo melkein parivuotias tytär mukana! Isä ja tytär menivät kävelylle, kun Heljä ja minä tuhlasimme rahaa askartelukaupassa =D Olin ajatellut ottavani heistä perhepotretin, mutta ulkona oli niin tuulista, että mun tukka esti edes ajatuksen ulkona kuvaamisesta =/