DSC_0012.jpg

Keskiviikko alkoi, kun heräsin Sky'n puheluun. Olivat laittaneet tiistaina emailia, kun eivät saaneet kiinni lankalinjan kautta - en ole antanut sen numeroa kenellekään, joten en vastaa kys. puhelimeen ikinä, kun siihen tulee vain satunnaisia puhelinmarkkinointipuheluja. Vastasin heidän emailiinsa, ja he sitten rimpaisivat kännykkääni.

Kuulemma samasta osoitteesta on tilattu Sky Talk & Broadband -aktivointi, mikä olisi ongelma, kun samaan linjaan voi tulla vain yksi Sky-tili.

Epäilin heti, että omistajat ovat saattaneet tilata sen tuohon isompaan taloon - meillä kun on sama osoite. Lupasin tiedustella asiaa ja keskustella tilin jakamisesta tarvittaessa.

Vuokraemäntä vastasikin pian emailiini, ilmoittaen ettei heille ole tilattu mitään muutoksia - käyttävät toista puljua.

Laitoin sitten Sky'lle emailia, ettei osoitteessa asu minun ja omistajien lisäksi muita, eikä tänne siis ole tilattu muutoksia.

Soittanevat torstaiaamuna uudelleen, niin katsotaan miten asia etenee.

Vuokraemäntä pohti, josko tilaus olisi tullut naapurin uudesta talosta, mutta heillä on kyllä eri osoite..

DSC_0006.jpg

Duunissa sitten työnvälttelijä pälätti taas tauotta privaattipuhelujaan, mikä on todella häiritsevää. Keräsimme myös todisteita hänen väärentämistään duunilistoista - oli listannut tehneensä tiettyjä asioita, mutta kun tarkistimme ne, yhteenkään ei oltu koskettu. Arvoimme keskenämme, mikä hänen selityksensä olisi, kun asiasta otetaan yhteyttä.. Hänellä on aivan taatusti joku selitys valmiina - hän on selittelijäihmisiä..

Itse sain tiistai-iltana todella kivaa palautetta taholta, jonka ei olisi tarvinnut antaa mitään palautetta, mutta tuntui kivalta, että huomioitiin =) Valitettavasti, keskiviikkona sitten tuli erilaista palautetta samalta taholta, kun kollega oli mennyt sotkemaan homman, jonka oli nimenomaan sanottu kuuluvan minulle, kun onnistun hoitamaan sen ilman virheitä. Homma ei ole ollenkaan vaikea, mutta vaatii tarkkuutta, ja kollega oli sitten onnistunut laittamaan kaksi virhettä siihen tekemäänsä juttuun.. Huoh.. Muistutin, että kys. hommat pitäisi jättää minulle.

Ihmettelen päivittäin (niin duunissa kuin muuallakin), miten on mahdollista että niin monet ihmiset onnistuvat jatkuvasti sotkemaan ihan simppeleimmätkin asiat.. Ihan kuin millään ei olisi mitään väliä, keskittymiskyky puuttuu täysin, jne.. Jos on oikeasti joku diagnoosi, joka aiheuttaa moista, niin se on ihan eri asia, mutta kun on asennevika ja totaalinen kiinnostuksen puute, niin voisi edes duunissa yrittää oikeasti paneutua asiaan, kun siitä sentään maksetaan palkkaa.

Sekin ärsytti, kun toisaalla Euroopassa oleva heppu oli poiminut minulle kuuluvan jokailtaisen homman, ja alkanut sitten tehdä sitä - kaiken lisäksi ihan päin persettä. Menin pikaisesti linjoja pitkin nillittämään asiasta, ja sain hommani takaisin, mutta vitutti kyllä ihan urakalla, kun sattui vielä tuokin samalle päivälle noiden em. asioiden kanssa!

Tilastollisesti ei ollut kovin tuottelias päivä, kun heti vuoron alusta meni yli tunti ns. hukkaan sen takia, että kohdalleni sattui sellainen pakollinen uudistus, joka tulee puljussa asteittain kaikille. Mutta tulipa hoidettua sekin pois alta, ja meni onneksi ihan ongelmitta.

IMG_20150922_130617.jpg    IMG_20150923_132213.jpg

IMG_20150921_233156.jpg    IMG_20150922_235654.jpg

En ole jaksanut käydä ruokakaupassa, eikä ole hotsittanut leipoa, joten duunissa on mennyt kanttiinivoikoilla, ja kotona pakasteilla ja upporasvamurkinoilla. Viikonloppuna on ihan pakko tehdä taas kunnon hamstrausostokset seuraavaksi viikoksi. Jotain oikeaa ruokaa. Viime viikonloppuna periaatteessa olisi ehtinyt, mutta tuli nukuttua paljon, ja pelattua pitkästä aikaa tietsikkapeliä. En siis jaksanut mennä yhtään minnekään.

IMG_20150923_020228.jpg

IMG_20150921_002926.jpg    IMG_20150922_225327.jpg

Selfie-rykelmä. Tuo pyyhekuva toi Instagramissa joitakin turbaaniaiheisia seuraajia =D Siis sellaisia, joiden Instagram-profiilit koostuvat pelkistä turbaanikuvista!

IMG_20150922_193746.jpg

Tässä Cara, odottelemassa Maman nukkumaanmenoa - kirjoitan aina ensin päiväkirjaa, ja Cara odottelee malttamattomana tuossa lattialla.. Cuddles on yleensä jo asettunut sänkyyn, ja tuhisee unissaan.. (Tuhisee nytkin, vierelläni sohvalla..)

tescobank.jpg

Sain Tesco Bankilta pari lahjakorttia, kun nillitin heille, että joudun jatkuvasti palauttamaan edelliselle asukkaalle tulevaa postia, vaikka olen monta kertaa laittanut kuoreen viestin, ettei hän asu enää tässä osoitteessa.

Harmi vaan, että lahjakortit olivat naapurimaan valuutassa! (Oli postitettu Skotlannista.)

Tesco Ireland ei ole vielä vastannut, josko nuo saisi vaihdettua paikallisiin, tms.. En nimittäin ole aikeissa matkustaa.

DSC_0011.jpg

Otin duunista lähtiessä pupukuvan - hirmu huono kuva, mutta tuon parempaa en saanut puhelimella, ja jos olisin mennyt lähemmäksi, puput olisivat pomppineet muualle. Siis nuo kaikki nurmikolla olevat mötköt ovat pupuja, joita duunin parkkiksella ja koko alueella on todella paljon. Joutuu joka ilta väistelemään autolla, ettei aja päälle..

Tuo ihan ekana ollut kuva on yksinäinen Esmeralda duunin parkkiksella, kun olin lähdössä kotiin =)

Nyt nukkumaan..