sun1.jpg

En ole ikinä käyttänyt puhelimen hotspot-vaihtoehtoa, joten se tuli mieleen vasta nyt sunnuntai-iltana. Ihan hyvin tuntuu pelittävän laptopilla, mutta mulla ei ole aavistustakaan, onko puhelindatan suhteen jotain rajoitusta, tms., niin en viitsi roikkua laptopilla ihan normitapaan, vaan hoidan muutaman asian, joita en voi hoitaa puhelimella - tai osan voisin, mutta en tykkää naputella pitkiä tekstejä kosketusnäytön avulla..

shop1.jpg

Olin koko lauantain Bray'ssa, ja tulin vasta yhden jälkeen kotiin. Asetuin sohvalle lojumaan ja katsomaan telkkaria, ja heräsin sitten aamulla - telkkari edelleen auki =)

Sunnuntai meni muuten ihan rennosti kotona, mutta piti käydä tekemässä tulevan viikon ruokaostokset, joten menin lähi-SuperValuun joskus iltapäivällä. Ehdin vielä käyttää yhden kupongin, jolla sai muistaakseni 12 euroa alennusta, jos ostosten summa oli yli 80 euroa. Ihan kiva! Sitä oikeaa kissanruokaakin sattui olemaan, ja vielä tarjouksessa (vitosen / laatikko), niin ostin kuusi laatikkoa, ja lisäksi kolme laatikkoa halvempaa kissanruokaa, ulkokissoille.

Heillä on kivoja sesonkitarjouksia, esim. eurolla - 3 eurolla voi valita merkityistä tuotteista kaksi haluamaansa, jne. Ostin kahdella eurolla kokonaisen ananaksen ja 13 luumua. Nam.

shop2.jpg

Rasvakeittimen (vai miksi sellaista sanotaan suomeksi?) ahkera käyttö oli vienyt taloudesta kaikki perunat ja talouspaperit. Ostin siis lisää molempia..

shop3.jpg

Tuosta Felixista tykkäävät..

food.jpg

Sunnuntaiateriaksi oli "kormasoppaa" (eli taas ne perinteiset Bombay Pantry -tilauksen jämät), ja chips, joille tein lisukkeeksi valkosipuli-pippuri-rosmariinimajoneesin.. Ja menossa viimeinen LIDLin pienistä viinipulloista =D