Killing time in hospital, waiting for the doctor to come back

Minulla oli eilen aamulla aika St. Vincent's -sairaalassa, ja tällä kertaa menin autolla. Onnistuin saamaan parkkipaikan läheiseltä Nutley Lane'lta (=halvempaa kuin sairaalan parkkitalossa pysäköinti), mutta pikkuraha oli vähissä, kun en ollut vielä rikkonut viikon viisikymppisiä. Sain kuitenkin maksettua parkkilappuun aikaa 10:12 asti, ja kun aikani oli 8:30, oletin sen riittävän.

Ehdin siinä ennen sairaala-alueelle menoa vielä piipahtaa Tescossa, mistä ostin pari pakkausta sushia aamupalaksi, ja suunnittelin syöväni ne vaikka jossain sairaalan piha-alueella, oman aikani jälkeen. Aamu oli nimittäin oikein aurinkoinen. Sain samalla lisää kolikoita, jos tarvitsisin myöhemmin lisää pysäköintiaikaa tms.

Killing time in hospital, waiting for the doctor to come back    Killing time in hospital, waiting for the doctor to come back

Killing time in hospital, waiting for the doctor to come back    Killing time in hospital, waiting for the doctor to come back

No.. Pääsin lääkärin luokse ihan ajallaan, mikä oli ihme sinänsä, kun yleensä joutuu odottamaan ainakin 15 minuuttia annetun ajan jälkeen.. Mutta hänen piti sitten keskustella klinikan pomon kanssa, mihin kuulemma menisi muutama minuutti.. Pomolla taisi olla kiire, kun päädyin odottamaan huoneessa kokonaisen tunnin! Onneksi oli tabletti mukana, niin sain viihdytettyä itseäni vääntämällä naamaa surkealle kameralle, yms. =D (Piipahdin lyhyesti Facebookissakin, mutta sairaalan vieras-wi-fi oli surkea..) Söin siinä odotellessa jopa hiukan sushia, kun alkoi jo olla niin nälkä, että huippasi..

Lopulta, parkkiaikani umpeutuminen alkoi lähestyä, joten menin käytävälle ja ilmoitin lekurille, ettei mulla ole varaa 'to get clamped' (en tiedä suomeksi - siis kun auto lukitaan paikalleen, ja sen joutuu lunastamaan siitä), joten joutuisin käymään parkkimittarilla.. Ei hän kovin ilahtuneelta näyttänyt, mutta joutui vaan sanomaan, että OK.

Klinikka oli tietysti rakennuksessa, joka oli aivan sairaala-alueen toisella laidalla kuin se katu minne olin pysäköinyt, joten kesti tovin kävellä autolle. Koska olin siinä vaiheessa jo huomannut, että kys. siivessä oli oma (maksullinen) parkkiksensa, eikä huvittanut kävellä sitä koko matkaa takaisin, päätin ajaa sinne lähiparkkikselle. Onneksi asia hoitui sitten sen verran nopeasti, että pysäköintiaikani kys. parkkiksella jäi alle 20 minuutin, ja oli ilmainen! =)

Siellä oli kyllä taas laatukuskeja.. Ensin yksi nainen oli pysähtynyt autollaan minun autoni taakse, tukkien tieni pois ruudustani - hän vaikutti olevan hiukan paniikissa, kun tajusi että halusin lähteä.. Sitten, kun peruutin pois ruudusta, olin sen verran lähellä puomiporttia ja sellaisessa kulmassa, että olisin halunnut peruuttaa hiukan, ajaakseni sitten tarpeeksi lähelle sitä vempainta minne se pysäköintikortti laitetaan.. Mutta joku vitun tumpelo ajoi ihan ahteriin kiinni, niin etten voinut peruuttaa (vaikka näki, että olin jo peruuttamassa, ja taatusti myös näki että en muuten pääsisi tarpeeksi lähelle sitä vempainta), ja oli sitten pakko poistua autosta, laittamaan se kortti sinne vempaimeen! Toivottavasti se vitun imbesilli ajoi kolarin kotimatkalla, prkl.. Ja toki kolmaskin idiootti osui eteeni - juuri kun olin päässyt ajamaan puomiportin läpi, joku blondi oli pysähtynyt siihen portin eteen, tukkien ulospääsyn koko parkkikselta!!! Hän odotti jotain vanhempaa miestä, joka käveli hitaasti autoa kohti.. Mutta nainen huomasi sitten, että parkkikselta olisi jonoa, ja siirsi autoaan juuri tarpeeksi, että parkkikselta pääsi ajamaan ulos, mutta pakottaen kuitenkin kaikki vasemmalle kääntyjät (kuten minut) kiertämään autonsa ympäri vastakkaisen kaistan kautta, mikä oli aika vaarallista, kun sen blondin auto blokkasi näkyvyyden.. Ja kaikilla em. idiooteilla oli täysi ajokortti - en kyllä tiedä miten se on mahdollista..

Sushi    Sushi

Heti kotiin päästyäni (n. klo 11), söin heti ne loput sushit, mmmm.. Ja sitten rentouduin puutarhassa, leikkien tabletilla ja ottaen nokosia nurmikolla..

Resting in the garden, after a busy morning    Playing ESC (wind machine) with real breeze =P

Jossain vaiheessa heräsin, kun oli kylmä.. Oli tullut ihan pilvistä =/ Oli kuitenkin kiva edes jonkin aikaa nukkua nurmikolla, kun tässä on jo tuntunut kuin kesä olisi jo ohi, mutta nyt tuli taas annos kesäfiilistä.