1622426.jpg

Pakko kommentoida Iltasanomien tuunausjuttua (josta yllaolevat kuvatkin..);
Tuunaa sama jakkupuku eri menoihin
04.06.2008 06:30

Hyvästi tylsyys ja harmaus! Työpaikalla ei tarvitse sulautua seiniin eikä kesäkaduilla asfalttiin. Harmaastakin jakkupuvusta saa pienellä mielikuvituksella muokattua katseenkääntäjän, kun uskaltaa yhdistellä rohkeasti erilaisia värejä ja materiaaleja.

Jakun ylä- ja alaosaa ei aina tarvitse käyttää yhdessä. Auringon hemmotellessa takin voi huoletta heittää olalle, jolloin pirteät t-paidat ja kuosit pääsevät sen alta oikeuksiinsa.

Jakkupuvun housut voi puolestaan lämpimämmällä ilmalla vaihtaa kesämekkoihin ja -hameisiin. Korkokengät puolestaan korostavat kauniisti sääriä ja toimivat kuin koruina hameiden kanssa. Värikkäät laukut tuovat tyyliin lisämaustetta.
Siis jutussa puhuttiin kesaisista asuyhdistelmista.. Vaan olivatpa valinneet kuviin todella oudon jakkupuvun! Nuo shortsit vaikuttavat ihan kesaisilta ja kivoilta kevyen ylaosan kanssa (=kolmas ja viides kuva), joskin sopivat varmaan harvoille.. Mutta se jakkupuvun ylaosa! :O Siis tuohan nayttaa aivan talvipalttoolta! Itse jakkupuvusta tulee mieleen pienen englantilaisen koulupojan asu jossain ylaluokan suosimassa boarding schoolissa.. Toisen kuvan hame on kiva, mutta raskas toppi vaikuttaa ylikonservatiiviselta, ja tulee mieleen etta tuohon asuun pukeutuva nainen on raskaana.. Eika se ylaosa nayta hyvalta edes tuossa neljannen kuvan asussa. Jos oli ihan pakko valita talvipalttoomainen jakku, olisivat edes loytaneet jonkun kesaisemman varin!