I finally started driving lessons..

Huomenna tulee tasan 7kk siita kun sain harjoittelija-ajokorttini, mutta en halunnut aloittaa ajotunteja talven alla, jos olisi taas tullut jaakausi ja sen myota pitka tauko ajeluun..

Tanaan kuitenkin paasin vihdoinkin aloittamaan ajotunnit, ja olen TODELLA tyytyvainen autokouluvalintaani! Olin viime vuonna yhteydessa yhteen paikalliseen autokouluun, mutta se on sittemmin kadonnut kokonaan kartalta, joten googletin muutamia muita..

Monista isoista (ja ketjumaisista) autokouluista tuli vahan sellainen McD's-tunnelma, mutta sitten loysin yhden, mika vaikutti lupaavalta, ja lisaksi kys. saitilla (seka FB-sivullaan) oli runsaasti todella positiivista asiakaspalautetta. Laitoin heille toissailtana emailia, ja eilen sain puhelun. Tanaan oli sitten ensimmainen ajotunti.

Olin aika hermostunut ennakkoon, mutta menimme toiselle puolelle kaupunkia, yhdelle hiljaiselle asuinalueelle, ja John on aivan fantastinen opettaja. Ajoin vaihtelevia kierroksia siella kys. alueella, ja lopulta takaisin Herbert Roadia pitkin, melkein Main Streetille asti. Main Street olisi kuitenkin ollut varsinkin siihen aikaan iltapaivasta ihan liikaa ekalle tunnille, joten vaihdoimme sitten paikkaa ja sain kyydin takaisin kotiin. (En ihme kylla edes panikoinut ollenkaan, kun havaitsin garda-auton takanani, ajaessani alamakea risteykseen missa piti pysahtya ja kaantya sitten loivaan ylamakeen. Mietin etta ei haittaisi vaikka tekisin jotain idioottimaista, kun olen ajotunnilla - kaikki meni kuitenkin ihan hyvin.)

En halunnut jattaa liian pitkaa valia ekojen tuntien valille, etten ehtisi taas alkaa hermoilla, ja olisin saanut toisen tunnin jo huomenna, mutta olin lupautunut auttamaan H:a jonkun kouluprojektin kanssa, eli seuraava tunti onkin sitten vasta maanantaina. Nyt on kuitenkin ihan hyva fiilis, kun tiedan mita odottaa. Menemme kuulemma taas sinne samalle alueelle harjoittelemaan.