Ostin eilen The Sims 2 Apartment Life -lisaosan, ja vietin sitten yhdeksan tuntia pelin parissa =D Tai en tietenkaan ehtinyt viela edes varsinaisesti pelaamaan, kun halusin saman tien taas rakentaa kaiken uusiksi. (Jos muuten joku muukin sattuu miettimaan milla cheatilla tontin voi muuttaa vuokra-asunnoiksi, niin cheat-lootaan tama oranssilla kirjoitettu osuus: changeLotZoning apartmentbase)
Sain muuten saastoneuvoja yllattavalta taholta, kun yksi GameStopin hepuista suositteli Tescon "kaksi yhden hinnalla" Herbal Essences -tarjousta! =D
Olen aivan ihastunut tahan lisaosaan.. Ehka paras juttu on se, etta seinalle voi nyt laittaa useampia esineita, ja niiden korkeutta voi saadella! Siis pystyihan ennenkin cheatilla laittamaan useampia juttuja samalle seinalle, mutta tama korkeudensaato puuttui, ja se oli tosi tarpeellinen. Olen jo tehnyt aivan ihania keittioita.. Lisaksi rakastan niita kauan kaivattuja kierreportaita! Huomasin valikossa myos kivoja lasten leikkikenttajuttuja, mutta en ole viela ehtinyt kayttaa niita.