Tanaan lahdin sitten ajamaan suoraan kotiovelta. Ajotunti oli klo 9:15 aamulla, eli liikenne oli onneksi jo hiljaista, mutta liikennetta kuitenkin oli aika tasaisesti.. Ajoin Strand Roadille (siis Seafrontille), sielta Putland Roadin kautta Vevay Roadille, mista paivan ekan liikenneympyran lapi kohti Greystonesia. Paivan teemana olikin nimenomaan liikenneympyrat, eli Greystones oli paras mahdollinen kohde - siella kun on sarja liikenneympyroita, jotka jaivat rakennusbuumin kupsahdettua ihan turhiksi.. Tassa paivan reitti.
Greystonesissa kaannyin Rathdown Roadilta Church Roadille (en siita isosta risteyksesta, vaan myohemmin, ennen Victoria Roadia), joka muuttui sitten Mill Roadiksi - siella ne em. liikenneympyrat.. Sitten Killincarrig Villagen lapi Church Roadille (joka on siis samassa kaupungissa kuin em. Church Road, mutta loogisesti taysin eri tie.. *ysk*) Sitten em. isosta risteyksesta takaisin Rathdown Roadille, ja samaa reittia takaisin Bray'hin.
Bray'ssa ajoin sitten hiukan eri reittia kotiin. Jatkoin Vevay Roadia pitkin Main Streetille - inhoan em. teiden valilla olevia, megalyhyita liikennevaloja, ja varsinkin nyt, kun en ole viela kovin nopea kasijarrun kanssa pysahtymistilanteissa.. (Lisaksi, joku tampio oli taas kerran ihan kiinni ahterissani, ja kun mun edessani oli reilusti tilaa ja rullasin lahemmas edessani olevaa autoa, se idiootti rullasi perassa! Siis oikeesti.. Toisen perassa kiinni ajavat autoilijat ovat muutenkin aivan saatanallisia riemuidiootteja, mutta taytyy olla oikein erityisen sisasiittoinen ameeba, jos ajaa kiinni autokouluauton perassa!!! Siis haloo!! Ratissa on useimmiten joku, joka vasta harjoittelee ajamista, joten jos on ihan pakko ajaa kiinni perassa, niin itsehan kerjaa verta nenastaan.. Melkein harmittaa, etten aiheuttanut peraanajoa.. Olisi ollut oikein sille saatanalle, koska se olisi ollut hanen syynsa..)
Muistin, etta Seapoint Road on suljettu (siita sillan paadysta) taman kuun alusta, joten kaannyin Quinsboro Roadille. Tavallaan harmittaa, koska kaannos Main Streetilta Seapoint Roadille olisi ollut tiukka, ja olisin mielummin harjoitellut sita ajotunnilla kuin joskus myohemmin.. Quinsboro Roadilta sitten Seymour Roadin kautta (=Carlisle Groundsin laitaa pitkin) Seapoint Roadille ja Seapoint Courtille, eli kotikadulle.
Mulla oli muutama pieni paniikkitilanne tanaan, johtuen lahinna siita etta joku ajoi liian lahella takanani, ja kun liikenneympyrat ja -valot ovat muutenkin uusia tilanteita auton ratissa, niin se etta joku ei jata turvavalia, arsyttaa ihan vitusti, ja se sitten vaikuttaa ajamiseen. Noin yleensa, huomasin (ainakin tassa vaiheessa) inhoavani kaupunkiajamista, kun pitaa koko ajan pysahdella ja varoa tielle yllattaen santaavia jalankulkijoita (joita ainakin Bray'ssa riittaa..), yms. Sen sijaan, nautin ihan taysilla kaupunkien valisesta ajamisesta, kun sai ajaa vauhdikkaammin, eika tarvinut keskittya muuhun kuin nopeusrajoitukseen ja muihin autoihin.
Tunnen myos ihan uutta kunnioitusta kaikkia niita kohtaan, jotka ajavat nailla kapeilla (ja tayteen pysakoidyilla) kaduilla bussia tai rekkaa, tms.. :o
En ole muuten viela kertaakaan peruuttanut! =D (Ts. kokeilin sita kylla viime syksyna, kun ajelin niilla landeparkkiksilla pariin otteeseen, mutta se oli vaan pikainen testi, ja peruutin vaan pienen matkaa suoraan taaksepain.. Moinen harjoittelu siis viela edessa, ajotuntien osalta..)