DSCN5432-normal.jpg

Aika zombie olo, kun "villi" perjantai-iltani jatkuu edelleen.. Siis olin normitapaani kotona kissojen kanssa, katsoen telkkaria, facebookittaen, leipoen leipää, ja lopulta pariin otteeseen piiiitkään puhelimessa.

DSCN5429-normal.jpg    DSCN5431-normal.jpg

(Kuvat on otettu maaliskuun aikana, tästä kotinurkilta..)

DSCN5430-normal.jpg

Ensin soiteltiin uk:n kanssa edestakaisin, kun hän oli välillä no coverage -alueella (en taas muista mitä tuo on suomeksi, siis kun puhelin ei toimi jossain tietyllä alueella). Sitten leivoin pari leipää, ja ehdin just istahtaa katsomaan telkkaria, kun E rimpaisi, ja avautui elämäntilanteestaan (yms.), mihin meni sitten melkein kolme tuntia.

Jutellessani E:n kanssa, plarasin samalla Facebook'ia, ja näin feedissä tämän kuvan (jonka lähdettä ei oltu mainittu);

lol-normal.jpg

Siis repesin sille niin täydellisesti, etten pystynyt tuottamaan äänenpihahdustakaan, enkä voinut edes hengittää!!! E vaan jatkoi puhumista, autuaan tietämättömänä, että tein tukehtumiskuolemaa.. =D Oli pakko sulkea laptop, että pystyin edes haukkomaan hiukan happea =D Kun sitten jonkun ajan kuluttua pystyin hiukan puhumaan (katkonaisesti ja repeillen), selitin nähneeni kuvan joka aiheutti kys. kohtauksen.. Laitoin sen saman tien E:lle emailitse, ja sitten repeiltiin sille yhdessä =D Mulla kesti varmaan melkein tunnin toipua naurukohtauksesta ja hapenpuutteesta =D

DSCN5447b-normal.jpg

Oli tarkoitus pestä hiuksetkin jossain vaiheessa, muttei taas ehtinyt. Thatsit pusersi aamuni iloksi kivat löllötuubat (varmaan vastikään loppuneen hurjan antibioottikuurin seurauksena), jotka siivosin heti pois, mutta koko alakerta haisee edelleen kammottavalle.. Yleensä kestän suht. hyvin eläinten eritteitä, mutta nyt oli niin aromirikas satsi, että melkein puhuin nestemäistä norjaa, kun siivosin vessalaatikkoa..

DSCN5448b-normal.jpg

Nyt nukkumaan...