Run and Jump shoot Run and Jump shoot
 
Lahdettiin aamulla Bray'sta 6:45, joten oltiin Djouce golf clubilla jo tasan seitsemalta. Oli siis reilusti aikaa aamiaiseen yms.

Run and Jump shoot
 
Tuli toviksi usvaista, mutta sitten kirkastui taas, ja loput paivasta oli aika upea saa! Ei sinista taivasta, mutta tarpeeksi aurinkoa, etta silmaluomet (?) tuntuvat nyt hiekkapaperilta. Monet myos muuttuivat paivan mittaan hummerinpunaisiksi..

Kuvaukset olivat itse asiassa yksityisessa talossa ja puutarhassa, n. kymmenen minuutin paassa golf clubilta. Meidat kuskattiin kuvauspaikalle ja takaisin minibusseilla.


View Larger Map

En tietenkaan ottanut siella kuvia, kun kyseessa oli seka kuvauspaikka etta yksityinen talo, mutta ylla satelliittikartta kys. tontista. Oikein mukava paikka.

Kuvattiin yllatysjuhlia (perheen aidin synttarit, jne.) elokuvaan "Run and Jump", jolle ei viela ole IMDB-sivua, mutta googlettamalla loytaa jo jotain tietoja elokuvasta.

Run and Jump shoot Run and Jump shoot

Palasimme Djouce golf clubille lounaalle, ja sitten takaisin kuvauspaikalle..

Run and Jump shoot

Oli taas pitka paiva, enimmakseen seisoen, juhlissa kierrellen ja tanssien, joten jalkani ovat yha kipeat ja muussina..

Run and Jump shoot Run and Jump shoot Run and Jump shoot

Naytin melkein yhta vasyneelta kuin olin (UK rapsi kuvat hiuksistani paivan paatteeksi). Hiukseni olivat ylhaalla, mika ei mielestani sopinut ollenkaan surf-teemaisiin kesareleisiini, mutta extrana sita vaan tekee ja pukee mita kasketaan.. Hiusheppu G oli kylla ihana (olen nahnyt hanet ennenkin, mahd. Camelotissa) - sellainen nuori, pehmea ja hitusen hermostunut =)

UK:n paidassa oli loistava teksti; I'm the designated passenger =D Se olisikin toiminut, jos oltais menty Esmeraldalla, mita vahan harkitsin, mutta ONNEKSI paatin jattaa ajoharjoittelut toiseen ajankohtaan, kun en olisi pystynyt edes ajamaan paivan lopuksi - jalat olivat aivan muussina :o UK oli myos aika ryytynyt, mutta kiirehti viela pikaisen fotosession jalkeen parin tunnin paahan murheilutreeneihin! :O Ma raahauduin ullakolle ja menin pariksi tunniksi koomaan.