050429gutter1s.jpg

Ylläolevan mainoksen rännifirma kävi huhtikuun lopulla vaihtamassa meille ja talon toisen päädyn naapureille uudet rännit. Firman pomo (John) itse merkkasi mainokseen nuo viivat hintaan kuuluvista töistä, eli myös "down pipe" - siis se osa ränniä, joka tulee sieltä katonrajasta seinää pitkin alas, mikä sen nimi onkaan suomeksi..

Ensinnäkin oli sovittu, että laitetaan mustat rännit, mutta firma saapui paikalle vain valkoisia mukanaan.. Ei sillä ollut kuitenkaan meille niin väliä, eli sanottiin että voivat laittaa ne valkoiset.

Ja kun porukka oli "valmis", he napsauttivatkin vaan vanhan mustan rännin takaisin paikalleen, ottivat anopilta maksun (ilman kuittia - tyypillistä) ja valmistautuivat lähtöön.

050429gutter2s.jpg

Daniel kuitenkin huomasi vanhan rännin ja huomautti siitä - lupasivat tulla seuraavana päivänä laittamaan uuden tilalle. Se oli juuri ennen pitkää May Bank Holiday viikonloppua, eli kuten voi hyvin arvata, ei heitä kuulunut seuraavana päivänä.. Daniel soitti perään, ja asenne silloin oli: "ai eikö he vielä tulleet laittamaan sitä? no kyllä he viiteen mennessä tulevat". Vaan eivätpä tulleet.

050429gutter3s.jpg

Pitkän viikonlopun jälkeen, Daniel soitti uudestaan. Tällä kertaa lupasivat tulla seuraavana päivänä klo 11. Eivät kuitenkaan tulleet.

050429gutter4s.jpg

Lähetin eilen tekstiviestin, jossa sanoin mistä osoitteesta olen, ja pyysin ottamaan yhteyttä, koska odottelemme edelleen sitä uutta ränniä. Vastausta ei kuulunut, joten soitin heille tänään.

Cowboy-korjaaja John väitti pokkana, ettei ole koskaan täällä ollutkaan, eikä siis ole voinut luvata meille ränniä. Hassu juttu siis, että firman auto näkyy kuvassa, jonka otin heidän ollessa täällä:

050429gutter5s.jpg

Ja tässä mies itse:

050429gutter6.jpg

Eli ajattelin tehdä kys. cowboy-firman negatiivisesti kuuluisaksi... Tuleepahan lopulta kalliimmaksi heille jättää se ränni laittamatta!

050427ladder1s.jpg

050427ladder2s.jpg