Viime viikon keskiviikkona H ei tullut meille, kun heilla oli uintipaiva koulussa. Soitti kuitenkin viidelta, ettei tule =D (Han siis tulee yleensa kolmen maissa, ja suunnilleen viidelta saatan jo kotiin) Eipa hanta nakynyt sitten torstainakaan, ja illalla ilmoitti olleensa koulun homework clubissa, mihin kuulemma menisi nyt joka paiva. Vahan ihmettelin, kun aitinsa ei ollut sanonut mulle mitaan sellaisesta, mutta en sitten odottanut hanta tallakaan viikolla. Tanaan H kuitenkin soitti ja kysyi voiko tulla meille - oli jo matkalla. Han oli jo taalla kun S (siis H:n aiti) soitti, ja tosiaan sanoi etta H olisi itse halunnut sinne koulun laksykerhoon, kun tietty siella on kavereita, mutta S haluaa etta H tulee meille tekemaan laksyt, kun saa henk.koht. ohjausta ja oppii enemman. Olen kylla S:n kanssa samaa mielta, koska H ei mitenkaan voi saada yhta paljon huomiota monen oppilaan laumassa, mutta toisaalta, jos han kamalasti haluaa sinne kerhoon, niin kyllahan mulle sopisi etta han tulisi vasta sen jalkeen meille - jos vaan itse jaksaa kayda molemmissa paikoissa!
Mutta tanaan siis teimme taas laksyja yhdessa. Matikan laksyna piti kirjoittaa muotojen alle kys. muodon nimi, ja toisessa tehtavassa piti tunnistaa puolikkaat yms.. Lisaksi oli taas sellainen viiden sanan lista, joita piti kayttaa lauseissa. Muuta ei talla kertaa ollutkaan laksyna.
Koska en ollut osannut odottaa H:a, laptop oli ullakolla, emmeka voineet pelata nettipeleja. H:lla oli kuitenkin uusi High School Musical -lehti, jonka oheistuotteina tuli pinkki mustetyyny ja kuusi leimasinta, seka HSM-logolla varustettu pinkki post-it-lehtio. Luimme sitten sielta lehdesta juttuja aaneen, ja H leikki leimasimillaan. Sen jalkeen piirsimme yhdessa mm. noidan, josta laitan jossain vaiheessa kuvankin tanne. Huomaa, etta Hallowe'en lahestyy, kun 9-vuotias mm. toivoi etta piirtaisin noidan eteen korillisen verisia vauvanpaita (!!!), ja kysyi sitten miten kirjoitetaan YUM YUM BLOOD (=nam nam verta)... :O