DSCN5767-normal.jpg

Nämä kuvat on otettu tiistaina, kun heitin taas duunin jälkeen tavarakeikan uuteen kotiin.

Sunnuntaina laitoin kierrätysroskiksen tien varteen, kun en muistanut haettaisiinko se maanantaina, vai vasta seuraavana (hakevat ilmaiseksi, muistaakseni joka toinen viikko). Maanantaina vein duunin jälkeen tavaraa, ja hain samalla kierrätysroskiksen takaisin tien varresta - haku sitten kuitenkin vasta seuraavalla viikolla, prkl.. Paitsi että en taida lähteä sitä varten huomenna sinne asti, joten saa nyt sitten odotella tyhjennystä ainakin vielä pari viikkoa..

Maanantaina laitoin sitten roskiksen sinne tien varteen, kun se ainakin tyhjennetään joka viikko, ja olin laittanut roskistilille rahaa - roskis oli täynnä, ja siellä oli TOUKKIA.. Se olikin sitten onneksi tyhjä, kun hain sen tiistaina takaisin tien varresta.

Tiistain jälkeen en olekaan käynyt paikalla, kun on ollut muuta, ja nyt viikonloppuna halusin vaan levätä, kun oli aika raskas viikko.

DSCN5768-normal.jpg

Tuolla sohvan takana olevassa nurkassa on kirjalaatikot, yms. Sinne ei nyt oikein mahdu tuon enempää, eli kohta on alettava pinota muuttotavaraa sinne tänne, kun haluan ensin mahd. paljon tavaraa sinne, ennenkuin alan laittaa esim. vaatteita laatikoihin, jne. Tulisi sitten kerralla organisoitua kunnolla, eikä niin, että olisikin järjestettävä kaikki uusiksi, kun tuli täytettyä laatikostot, ja sitten tulikin vielä lisää kamaa, jonka pitäisi mahtua juuri niihin laatikoihin.. Ja tietty kirjat saavat olla pahvilaatikoissa, kunnes on varaa ostaa niille uusi hylly. En halua kiireellä jotain halpaa perushyllyä, vaan haluan nimenomaan sellaisen mitä katson sitten mielelläni, ja mihin mahtuu runsaasti kirjoja.

DSCN5770-normal.jpg    DSCN5769-normal.jpg

DSCN5771-normal.jpg

DSCN5774-normal.jpg

Oikeastaan ensimmäinen oma keittiöni ikinä.. Aikoinaan Taka-Töölössä oli enempi keittokomero, vaikka siellä oli ihan ikkunakin, mutta se oli kovin pieni ja aivan päin ahteria suunniteltu.. Galwayssa taas oli avokeittiö, joka siis oli tavallaan osa olohuonetta, että sitä ei niin ajatellut omana tilanaan, vaikka se olikin muuten ihan kiva. Ja Bray'ssa on iljettävän kestorasvainen keittiö, jossa ei oikein ole mitään positiivista.

Mutta kunhan saan tuolla nuo kaikki kaapit omaan järjestykseeni, ja koko muuton hoidettua, niin tulee varmasti vietettyä tosi paljon aikaa keittiössä. Se on ihan kirjaimellisesti "kodin sydän", kun on siinä kaiken keskellä, ja viihtyisä.

DSCN5777-normal.jpg    DSCN5775-normal.jpg

Yllä kuva eteisen päädystä, josta siis siirsin jääkaapin tuonne ylätasolle (oli yllättävän kevyt - en edes tyhjentänyt kokonaan ennenkuin nostin sinne), ja pakastin sai siirtyä ikkunan alle, kun on sen verran matalampi kuin jääkaappi. Muuntajakaapille on tosin nyt hiukan hankalampi päästä, mutta ostan varmaan vaikka jotkut pikkutikkaat, niin ylettyy sitten sinnekin. Samalla vaihdoin hiukan töpseleiden paikkoja, niin että esim. kuumavesitöpseli on nyt tuolla jääkaapin oikealla puolella - muuten se olisi jäänyt hankalasti jääkaapin taakse.

Pesukoneen ja kuumavesivaraajan keskellä on toistaiseksi Basilin vanha vessa-astia, joka tulee aikanaan Thatsitin ja Pushyn käyttöön, eteisen toiseen päätyyn. Tuohon väliin varastoin 2-3 säilytyslaatikollista muuta tavaraa - esim. T jätti laatikollisen tavaraa, jonka hakenee jossain vaiheessa Maltalle, ja tietty itsellänikin on kaikenlaista, mitä ei tarvitse ympärivuotisesti, jne. Pitää mitata tuo väli, ja ostaa vaikka IKEAsta sopivat halvat varastolaatikot.

Pakastimen ovessa vanha Suomi-lämpömittarini, ja ihan uusi munakello, jonka sain äidiltäni joitakin kuukausia sitten =D

DSCN5778-normal.jpg

Tuo olohuoneen pihanäkymä on myös aivan ihana - ja olohuone niin valoisa.. =)

En ole pahemmin koskenut pihaan vielä, paitsi mitä nyt ollaan rakennettu sitä kissatarhaa sinne toiseen päätyyn. Kunhan se on valmis, ja tietty kunhan itse muutan kunnolla tuonne, niin hankin sitten hiukan vihreyttä ja vehreyttä.. Alustavia suunnitelmia on jo mielessä, mutta niistä lisää sitten joskus..

DSCN5781-normal.jpg    DSCN5779-normal.jpg

DSCN5783-normal.jpg    DSCN5780-normal.jpg

Melkein jatkettiin kissatarhan rakennusta tänä viikonloppuna, mutta siirrettiinkin sitten (mahd.) ensi viikonlopulle, ja olin suoraan sanottuna helpottunut, kun oli tosiaan univelkaa, ja kroppa kaipasi muutenkin lepoa.