DSCN9604.jpg

Sain revittyä itseni hereille n. tuntia normaalia aiemmin, joten oli aikaa mennä apteekkiin ja Supervaluun ostoksille. Olisin ehtinyt tuoda ostokset kotiinkin, mutta en viitsinyt sotkea kissojen rutiineja, joten ostin vain sellaista muonaa, mikä selvisi duunivuoron ajan autossa (tai mahtui pieneen kylmälaukkuuni).

DSCN9607.jpg

Apteekissa on kiva tarjoushylly, josta tällä kertaa esim. 7 eurolla vuohenmaitokosteusvoiteet (siis molemmat yhteensä €7), kaksi pulloa Listerine-suuvettä yht. 4 euroa, ja kaksi eksoottisen tuoksuista suihkugeeliä yht. 3 euroa. Yksi nainen tuli kysymään mistä löysin ne suihkugeelit, mutta satuin nappaamaan viimeiset! =D

Lähdin sitten Supervalun jälkeen ajamaan kohti duunia, mutta kello oli 14:20, kun ajoin Ratoathin läpi, ja pohdin, josko ehtisin ajaa Ashbourneen, käydä LIDLissä, ja ajaa duuniin (vuoro alkoi siis 15:30). LIDLissä kun oli torstaista alkaen kivan näköisiä halpakenkiä, joita olisin halunnut 2-3 paria..

Käännyin sitten Ashbourneen, ja menin LIDLiin vain ostoskorin kanssa (yleensä täytän kärryt, kun käyn sen verran harvoin..). Pettymys oli suuri, kun niitä monoja oli vain kokoon 6,5 asti. Mun kenkäkoko on 8. Nillitin toki aiheesta jo LIDL Irelandin Facebook-sivulla.. Siellä olisi ollut yhdet tosi söpöt mustat kengät, joita olisi voinut käyttää duunissa, ja myös kivat vapaa-ajan monot (mustat nekin), joita olisin voinut ostaa vaikka kaksi paria.. Mutta ei sitten, kun ei ollut sopivia kokoja!

Yritin muistaa mitä kaikkea muuta oli tarkoitus ostaa LIDListä, ja haalin pikaisesti koriin sitä sun tätä (enimmäkseen ihan tarpeellista kamaa - varastojen täydennystä), mutta unohdinkin kaikenlaista..

Kun palasin samaan risteykseen, mistä olin kääntynyt Ashbourneen, koko reissuun oli mennyt tarkalleen 31 minuuttia, eli ehdin ihan hyvissä ajoin duuniin.

Huvittavaa, miten joskus voi mennä runsaasti aikaa, eikä saa tehtyä paljoakaan, mutta joskus ehtii vaikka mitä, hyvinkin lyhyessä ajassa.

Esim. kun viime lauantaina odottelin autoa korjaamolta, niin lopettelin juuri latteani lähikahvilassa, kun korjaamon M rimpaisi - kello oli tasan 12:00. Kävin sitten maksamassa kahvini, juttelin tovin kahvilan tädin kanssa, kävelin korjaamolle, juteltiin tovi, ja M listasi mitä kaikkea oli tehty, mentiin sisälle, maksoin huollon, sain avaimeni, ajoin kotiin.. Kun pysäköin kotiovelle, (se ihan sama) kello oli 12:12. Tuntui jotenkin ihan uskomattomalta, miten paljon mahtui vain 12 minuuttiin! Kun vertaa vaikka duunitaukoon, joka on 15 minuuttia - siinä kun käy vaikka vessassa ja hakee kahvin, niin se on melkein tauko ohi, kun palaa koneelle.

DSCN9605.jpg

Tein heräteostoksen LIDLissa - ovimatto, jossa juuri meille sopiva kuva! =D En katsonut edes hintaa, kun joku oli vaan jättänyt sen ihan väärään paikkaan, ilmeisesti muutettuaan mielensä.. Mutta ajattelin, että ei ovimatto voi maksaa paljoa LIDLissa - eikä maksanutkaan edes vitosta. Olin muutenkin ajatellut ostaa uuden ovimaton, kun se entinen on niin pieni, on hiukan kuluneen oloinen, ja Cuddles on sitä raiskannut aika urakalla.. Tämä uusi tuntuu pysyvän paremmin paikallaan!

IMG_20150709_174049.jpg    IMG_20150709_180634.jpg

Ostin herkkujakin. Hillomunkki ja pistaasi(?)pähkinöitä. Nom.. Tosin tuo munkki oli jotenkin teollisen makuinen, kuten kaikki kaupan herkut tuntuvat olevan. Jos haluaa hyvää kakkua tms., pitää leipoa itse, mutta olen laiska..

DSCN9608.jpg    DSCN9606.jpg

Toinen munkki sitten duunin jälkeen kotona, Dolce Gusto Lungon kera, kun katsoin uusinta Wayward Pines -jaksoa. Nyt taitaa olla vain kaksi jaksoa jäljellä, enkä osaa ollenkaan kuvitella miten juoni päättyy - googlettamalla toki selviäisi, kun sarja perustuu kirjaan tai kirjoihin, mutta mielummin odotan ja yllätyn (tai petyn).

Menin laittamaan taustamusiikiksi Youtubelta kokoelman klassista musiikkia, ja nyt on todella vaikeaa repiä itseäni koneelta ja nukkumaan! Huomasin osaavani edelleen viheltää täydellisesti Vivaldin Kevään, jota kuuntelin urakalla joskus teininä. Vinyyliltä.

Vaan kai se on mentävä nukkumaan, etten nukahda duuniin. Siellä kun on varsinkin iltaisin todella huono ilma, ja viimeiset 3-4 tuntia pistävät nuokkumaan ihan sen takia, vaikkei muuten väsyttäisi.