Oli tarkoitus imuroida ennenkuin M&M tulivat hakemaan Maarian koria (joka oli muutaman viikon meidän ullakolla, kun Maaria osti sen Bray'sta), mutta he olivatkin aikaisin liikkeellä, eli pääsivät ihailemaan sotkua.. Ehdittiin sentään mopata keittiön lattialta pullollinen giniä ja pullon palaset - Daniel nimittäin kävi aamupäivällä kaupassa ja osti äidilleen sen pullon, joka sitten tipahti suoraan lattialle (anopin vika, kun piti taas prkl kiiruhtaa utelemaan ruokakassin sisältöä yms.. että voi ihminen olla sairaalloisen utelias!). Sain muuten Maarialta kivan CD:n, Waterfall Suite, jolla on vesiputouksen ääniä ja klassista musiikkia yhdistettynä. Tosi mukavaa kuunneltavaa. Ja lisäksi pienen kakkukynttilän! Söpö =)
Ajattelin sitten saman tien jättää imuroinnin maanantaiksi, kun tiistaina tulee joku iäkäs kumminkaimanserkku tms. kylään (ei kovin läheinen, kun en ole reilun kymmenen vuoden aikana aiemmin edes kuullut koko ihmisestä), mutta eikös anoppi sitten ilmoittanut, että yksi D:n veljentytöistä tulee kuitenkin huomenna.. No en todellakaan ala just nyt imuroida, eli kai se on sitten noustava huomenna taas aikaisin - tai valvottava tarpeeksi myöhään aamulla.. Ei voinut tuostakaan meille mainita aiemmin.. grrrr..
Tässä elätellään vielä pientä toivetta, että anoppi älyäisi lähteä helmikuussa pariksi viikoksi sisarensa kanssa Teneriffalle. Matka oli siis jo melkein varattu, anopin sisarenpojan toimesta, mutta hinta oli kuulemma liian kallis, joten printtasin netistä muutaman halvemman vaihtoehdon, mutta nyt sen hintaepisodin takia anoppi on kuulemma niin v-uuntunut koko matkaideaan, ettei ehkä halua matkustaa ollenkaan, ainakaan vielä helmikuussa.. Toivottavasti nyt matkustaa kuitenkin, vaikka sitten maaliskuussa, kun pieni anoppivapaa loma sopisi varsin hienosti.. Kyllä me siis tullaan ihan hyvin toimeen, mutta mua ei oikein motivoi tehdä kotona mitään, kun anoppi on heti likaamassa kaiken. Siis tuurilla saa esim. kerran viikossa käytyä edes vessassa, ilman että on ensin siivottava anopin vaihtelevat eritteet istuimelta (puistatus..), ja keittiön työtaso on koko ajan täynnä tupakan tuhkaa, rasvaa, muruja, yms., vaikka miten usein siivoaisi, jne. jne. jne... Uuteen aterimien kuivauskuppiinkin se tunki heti niitä hiuksiaan.. Voisi siis mennä vaihteeksi likaamaan jotain hotellia, niin me voitais hetken nauttia hiukan siistimmästä kodista.