DSCN9041.jpg

DSCN9038.jpg    DSCN9039.jpg

Menin vasta aikaisin aamulla nukkumaan, ja heräsin jossain vaiheessa ottamaan kuvia aamu-usvasta..

DSCN9040.jpg

IMG_20150523_125106.jpg    IMG_20150523_130147.jpg

Puoleltapäivin heräsin aamiaiselle - edellisen illan pizzan jämät, ja latte macchiato =)

DSCN9044.jpg

Sää oli aivan fantastinen, ja sen kannalta harmitti lähteä Bray'hin. Olisi ollut kiva viedä kissat tarhaan nauttimaan raittiista ilmasta, ja istua patiolla nauttimassa auringonpaisteesta..

DSCN9043.jpg    DSCN9042.jpg

DSCN9045.jpg    DSCN9049.jpg

DSCN9046.jpg

Purkissa kasvavat pavut ovat huomattavasti pidemmällä kuin kukkapenkeissä kasvavat pavut..

DSCN9047.jpg    DSCN9048.jpg

Halusin kuitenkin katsoa Euroviisut isosta telkkarista, ja on ihan mukavaa vaihteeksi saada viettää sunnuntai kotona, joten menin Bray'hin ja taisin olla siellä joskus kahden maissa.

DSCN9052.jpg

D oli pärräajelulla, joten seurasin äänestystulosten laskentaa telkkarista, vietin aikaa Pushyn kanssa, ja skypetin äidin kanssa.

Rainbow_flag.jpg

(Kuva täältä)

Irlanti äänesti odotetusti KYLLÄ tasa-arvoisen avioliittolain puolesta. Oli liikuttavaa seurata iloa Dublin Castle'n pihalla, missä oli enimmäkseen LGBT-ihmisiä seuraamassa tulosten laskentaa. Monet olivat joutuneet matkustamaan ulkomaille, mennäkseen naimisiin, eikä avioliitto kuitenkaan ollut virallinen kotimaassa..

IMG_20150523_164003.jpg    IMG_20150523_171124.jpg

Pushy nukkui sylissä, vieressä, omalla tuolillaan, ikkunalaudalla..

DSCN9051.jpg

Aina kun menen Bray'hin, naapurin Oscar-kissa on ekana vastassa, ja kiehnää jaloissa ainakin etuovelle asti - tällä kertaa seurasi sisälle asti (ei kuvia, kun ei ollut vielä kamera esillä). Annoin ruokaa Pushylle ja Oscarille, mutta Oscar sai popsia omat muonansa takapuutarhassa, kun eivät oikein tule toimeen keskenään..

DSCN9053.jpg

Oli nälkä, joten popsin bensikseltä ostamani mikropopcornit jo ennen Euroviisuja =D

Katsottiin sitten viisut, ja kommentoin Facebookissa ja Twitterissa, seuraten tuttujen ja tuntemattomien viisukommentteja samanaikaisesti.

DSCN9055.jpg

Kun kaikki laulut oli esitetty, tilattiin taas Bombay Pantrysta ruokaa. Sama satsi kuin viikkoa aiemmin, mutta nyt molemmilla Chicken Korma. En viisukommentoinniltani ehtinyt kuin räpsäistä tuon pikaisen kuvan hienosta lattiakattauksesta.. Heh..

Oma viisusuosikkini oli Serbia, joka vaikutti saavan yleisössäkin parhaat bileet aikaan, mutta jäi lopulta uskomattoman kauas kärjestä. Kisa oli lopulta Ruotsin ja Venäjän kesken. Molemmilla oli aika tuuba biisi, mutta onneksi Ruotsi voitti.

Tulin lopulta vasta kahden jälkeen kotiin, kun olin niin täynnä, ettei hotsittanut lähteä ajamaan aiemmin.

Kello on jo 7 aamulla, ja olen edelleen hereillä. Katsoin useamman jakson Masterchef Australiaa, ja nyt mietin, josko valvoisin vielä tovin ja menisin heti kaupan auettua ostoksille (pakko mennä jossain vaiheessa, kun en ole käynyt kaupassa sitten viime sunnuntain), vai menisinkö "nokosille", ja tod.näk. heräisin iltapäivällä manaamaan, etten mennyt aamulla kauppaan =P

DSCN9056.jpg    DSCN9057.jpg

Cara aiheuttaa raivoa, kun hyppisi koko ajan tuonne korkealla olevalle ikkunalaudalle - kiitos vaan kovasti kaikille niille (metelin perusteella) miljoonille linnuille, jotka ovat pesineet ränneihin... Ei se normaalisti olisi vaarallista, mutta kun Caralla on vain yksi etujalka, niin noin korkealta ei ole hyvä hyppiä alas - edes pehmeälle sohvalle. Ensinnäkin, Caran laskeutumiset ovat toisinaan sen puuttuvan jalan takia kömpelöitä, kun hän ei oikein itse tajua, että häneltä puuttuu raaja. Toisekseen, alas hyppiminen on aina rankempaa sille ainoalle etujalalle, kun kaikki paino joka normaalisti iskeytyisi kahden raajan varaan, iskeytyykin vain yhdelle raajalle. Ei se haittaa nyt kun Cara on nuori ja hyväkuntoinen, mutta vanhemmalla iällä se voi aiheuttaa ongelmia.

Olen leikittänyt höyhenkepillä, ja kokeillut vaikka mitä, mutta hinku ikkunalaudalle on kova.. Nyt onneksi leikkii maitokanisterin muovirenkaalla, isossa pahvilaatikossa..

Taidan mennä ottamaan ne nokoset.