Herasin aika myohaan, kun muutamana aiempana yona unet olivat jaaneet lyhyiksi.. Rakensin Sims3-rantaokytaloa, kun odottelin H:a, joka tuli taas vahan myohemmin, kun hanella oli muistaakseni camogie-paiva, mutta toi mulle kolme ihanaa punaista ruusua (en kysynyt kenen puutarhasta, heh..). Tehtiin pikaisesti matikanlaksyt - ne olivat talla kertaa mallia "niin ja niin monelta ihmiselta kysyttiin mika on heidan suosikkiurheilunsa, blah blah... mika oli suosituin / vahiten suosittu laji? jne. jne..." - kaunokirjoitusharjoitus, ja muuta ei talla kertaa ollutkaan. H tosin olisi taas jaanyt pelaamaan tai varittamaan, mutta halusin ehtia puutarhaan ennen auringon katoamista, joten emme sitten puuhanneet muuta. H nakojaan viihtyy meilla, kun yleensa ei millaan lahtisi kotiinsa, vaan jaksaisi pelata loputtomasti omatekoisia sanalabyrintteja (joiden laatimisessa han on varsin ovela!), ruutunollaa, yms.

Ehdin lopulta lojua auringossa aika pitkaan - ts. siihen asti, kun aurinko laski jo niin pitkalle, etta korkea puutarha-aita muodosti nurmikolle varjon. Sitten jatkoin Sims3-tonon rakentamista, ja netitin sen Sims3-saitille. Stello Blogin kautta loytyy imurointilinkki ja kuvalinkki, jos kiinnostaa.

Illemmalla kaytiin Dunnes Cornelscourtissa, ja sittemmin olen kokottanyt vaan koneella. Nyt nukkumaan muutamaksi tunniksi..