080520hdraw1.jpg
H:lla ei ollut kuulemma nytkaan laksyja, kun oli ollut matikan koe - ja huomenna se englannin koe. Aluksi han halusi piirrella, ja tuloksena oli eksoottinen omenapuu seka kookospalmu. Han yritti selittaa jotain Sri Lankassa kasvavaa oranssia hedelmaa, joka vissiin muistuttaa kookosta, ja jossa on valkoinen hedelmaliha - yritin googlettaa, mutta Sri Lankan hedelmalistoilta ei loytynyt mitaan sellaista.. Kavimme lapi kaikki listan hedelmien valokuvat, mutta mikaan ei kuulemma ollut se mita han yritti selittaa, eika han tiennyt hedelman nimea englanniksi. Taytyy kysya R:lta, kun han palaa kotiin. Sitten H pyysi mua piirtamaan elefantin! Piirsin muistista, etta ehkei tullut hirmu hienoa norsua, mutta H sitten jatkoi piirtamalla viivat vahvemmiksi ja laittoi viela tyton ratsastamaan elefantilla, ja jotain lehvia ruuaksi. Sain kummatkin piirrokset, eli saatan laittaa ne jossain vaiheessa tanne blogiinkin. ja lisasin ne nyt jalkeenpain tanne blogiin.
080520hdraw2.jpg
Luimme eilisen kirjan uudelleen, ja se sujui tanaan jo paljon paremmin, mutta ei kuitenkaan yhta hyvin kuin lukeminen sujui ennen parin viikon taukoamme. Lopuksi pelasimme sitten enemman kuin tarpeeksi lasten tietsikkapeleja. Alamme molemmat jo vahan kyllastya sen saman saitin peleihin, vaikka sielta loytyy edelleen peleja, joita ei olla viela kokeiltu. Lupasin kuitenkin huomiseksi etsia jotain muita peleja - ja RTE Guiden mukana tuli just lapsille suunnattu elaintarha-CD, jota voisi varmaan myos plarata.
080520yokes.jpg
Saatoin H:n kotiin ja kavelin tanaan samaa reittia takaisin, poiketen pitkasta aikaa Albert Walkin kiinalaiskauppaan (ts. yhteen niista). Ostin rapulastuja, pistaasipahkinoita ja kasilaukkuni hajonneeseen vetoketjuun ilmeisesti kannykkakoruksi tarkoitetun pienen roikottimen, jossa on kiva pieni nukke. Sitten hain viela Henry & Roselta pari breast boxia.