A few snaps of a misty Friday
 

Lisasin kahteen edelliseen kirjoitukseen kuvia, mutta en jaksanut netittaa kovin montaa, eli tassa nyt lisaksi pieni kuvakooste talta paivalta - tai osasta paivaa.

Mulla oli aamulla aikainen heratys, kun piti kayda lekurilla uusimassa resepti. Sielta palatessa, poikkesin Anvil'iin, missa oli kolmea erilaista vahakangasta, joista huolisin mita tahansa vaikka ullakkopoytieni koristeeksi (ne poydat kun ovat sellaisia rumia kaapelirullia..). Hintaa oli kuitenkin sen verran (€25/metri, leveys 140cm), etta olisin saanut sita n. puolitoista metria, eika rahaa olisi jaanyt muuhun. Jatkoin matkaa eurokauppaan, mista ostin halpaa hoitoainetta ja vessapaperia, seka uuden vihrean pyykkinarun. Entinen oranssi katkesi, ja nykyinen versio on yhdistelma erilaisia narunpatkia, joka ei toimi kaytannollisesti eika esteettisesti.. Sitten hain laakkeeni, ja nappasin samalla anopille kirkkaan kynsilakan, kun han kyseli sellaista pari paivaa sitten (ts. maksoin kylla siita - tuo sanavalintani ehka kuulosti vahan hamaralta!). Ostin hanelle myos sellaisen kivan kevyen ostoskassin, jonka voi rullata hirmu pieneksi ja laittaa samasta kankaasta tehtyyn pussukkaan, jonka voi katevasti pitaa mukana kasilaukussa. Voi olla kateva, kun kayvat risteilyn aikana maissa, niin ei tarvitse kuljettaa jotain erillista isoa ostoskassia mukana. Lopuksi hain Dunnesista kissanruokaa ja valmispopcornia - kotiin ehdittyani, vedin jalkimmaista seka aamupalaksi etta lounaaksi :o

Ja sitten kuvitettuun osuuteen..

Lahdettiin Danielin kanssa kohti sumuisia vuoria =) Nuo kaksi ylinta kuvaa ovat Lough Tay'n kohdalta, eli siella kaynyt voi paatella miten sakeaa sumu oli.. Valilla tie kulki matalammalla, ja siella oli ihan normaali nakyvyys, mutta sakea sumu istui laakson ylla, ja paikoin sen alareunan pystyi nakemaan selvasti. Se oli kuin veitsella leikattu!

Olimme kumpikin nalkaisia, joten menimme Glencreen ihanaan kahvilaan myohaislounaalle, kun olimme kerrankin tarpeeksi aikaisin liikkeella. Se menee muistaakseni viidelta kiinni. Lampimista ruuista oli jaljella vain paria erilaista quichea, ja paria sen tyylista piirakkaa. Daniel ei ole quiche-ihmisia, joten han soi runsaasti taytetyn voileivan ja sconen hillon ja kerman kanssa. Ma soin kinkkujuusto-quichen chipseilla ja perunasalaatilla (heh, tuplaperunat.. nimim. rakastan perunaa). Kahvi oli tanaan aivan erityisen ihanaa. Oli myos mukavaa olla siella hiljaiseen aikaan - meidan lisaksemme oli vain yksi toinen pariskunta, ihan kahvilan toisessa paadyssa. Se paikka on mielestani parhaimmillaan, kun siita saa nauttia hiljaisuudessa.

Sitten menimme kavelylle Crone Woods'iin. Kavelimme hiekkatieta alas leirintapaikalle, ja siella pienen sillan yli puron toiselle puolelle, josta ison niityn yli, ja sitten maen paalla nakyikin se Youth Hostel, jonka lahelle parkkeeraamme aina, kun menemme Lackandarragh'an kavelylle. Em. niitylla oli hevosia, joista yksi tuli moikkaamaan. En ollut vuosikausiin ollut niin lahella hevosia, joten olin ihan innoissani, kun heppa hamuili samettiturvallaan kattani ja naamaani =D Se oli tuo tokavikan kuvan oikeanpuolimmainen hevonen.

Kavelimme samaa reittia takaisin autolle, ja kotimatkalla piti menna ostamaan anopille se huivi, mutta Daniel oli unohtanut insuliininsa kotiin, joten tulimmekin suoraan kotiin, ja menemme huiviostoksille joko myohemmin illalla (Cornelscourt..) tai huomenna.