Olin taas saippuaextrana, ja tanaan ulkokuvattiin mm. St. Patrick's Day -jaksoa. Piti menna paikalle mahd. vihreana, eika mulla ollut mitaan vihreaa, joten haettiin eilen Dunnesista €7 vihrea fleece ja €1.50 setti Paddy's Day koristepinneja (ooh, mautonta..).

Daniel kuskasi mut paikalle aamukahdeksaksi, ja kun olimme tovin hytisseet jaisessa taukotilassa, meille ilmoitettiinkin, etta paivan ekat kohtaukset tapahtuvat ennen Pyhan Patrickin paivaa, eli vaihdettiin sitten normaalimpaa vaatetta paalle - mulla vaihtui vain se fleece mustaan talvitakkiini (ja otin tietty ne pinnit pois), ja olin helpottunut, kun talvitakki on niin paljon lampimampi.

Myohemmin asuja vaihdeltiin viela muutamaan otteeseen, ja erilaisten kadullakavelyiden lisaksi, harjoitin aanettomia keskusteluita pubin terassilla, kahvilan (tai mika se nyt nykyisin on - en ole kovin ahkerasti seurannut sarjaa viime aikoina) miniterassilla ja kadunkulmassa. Inhoan aanetonta keskustelua! Siina tuntee itsensa niin idiootiksi, lol.. Tosin tanaan siita irtosi myos hyvia nauruja, taukoanalyysien parissa. Kaytin mm. yhden harjoituskuvauksen aikana kasiani, kun tuntui muuten niin ponotykselta "jutella" kadulla, mutta sitten totesin tauolla kanssajuttelijalleni, etta se oli oikeastaan potentiaalisesti aika roisi ele, ja paadyimme elehtimaan lisaa ja rakattamaan naurusta.. =)

Paivan ohjaajakin oli hilpea.. Sellainen vahan vanhempi mies, joka yhdessa vaiheessa mm. seisoi muovilaatikon paalla ja esitti spontaanisti Hitleria, ja pian sen jalkeen piti sormikkaita niin, etta sormet olivat tyhjina, ja tuli hakkaamaan niita lepattavia sormiaan yhteen pylvaaseen, todeten ettei tunne sormiaan, ja ovat varmaan paleltuneet, minka seurauksena han kuulemma lopetti trapetsiuransa.. =D Ihana..

Yhdessa vaiheessa katsottiin taukotilan telkkarista Fair City -uusintaa, ja kuvassa olivat Dean ja Tracey. Telkkarin vieressa olevan ikkunan takana olivat Dean ja Tracey.

Onneksi tuli tehtya voikkoja mukaan, kun RTE:n saippuabudjetilla ei tarjota extroille ilmaiseksi muuta kuin vetta, eli lounas pitaisi ostaa RTE:n kahvilasta. Mulla oli vain vitonen rahaa, enka ollut varma ehtisiko Daniel hakea mut kotiin, eli en voinut riskeerata mahd. kotiutumisbudjettiani ruokaan. Pari voikkoa pitivat hengissa. Sain kylla sitten sen kyydinkin, tosin jouduin odottelemaan aika kauan, mutta seisoin auringossa ja luin New Moon'ia (Twilight-sarjan toinen kirja), etta ei valittamista!