1. Katsotko televisio-ohjelmia televisiosta (millainen se on, kuinka vanha), tietokoneen näytöltä (miksi) tai ehkä jollain muulla laitteella?
Meillä on viisi telkkaria, joista kolme on käytössä, ja lisäksi Danielin PC:llä on telkkarikortti, eli riippuen huoneesta yms... Alakerrassa on muistaakseni Sony Bravia, makuuhuoneessa sitäkin uudempi widescreen, jonka merkkiä en nyt muista, mutta se hajosi melkein uutena ja Daniel oli hukannut kuitin johonkin, eli se on sittemmin vaan ollut kuolleena koristeena. Sen sijaan makuuhuoneen telkkarina on sellainen iso vanhanaikainen (en muista merkkiä), ja myös Danielin PC. Ullakkotelkkarina on hitusen pienempi vanhanaikainen (en muista merkkiä), ja siellä on myös ns. kesämökkitelkkari, joka ei nyt ole käytössä. Joskus Daniel nauhoittaa mulle ohjelmia, jos en ole kotona tai olen liian väsynyt, eli yleensä nappaan ne USB-tikulla omalle koneelleni ja katson sitten tässä.
2. Onko sinulla digiboksia? Miksi, millainen ja koska hankit sen? Jos ei: miksi ei? Ajattelitko hankkia sellaisen?
On, kaksi. Olohuoneessa ja makuuhuoneessa. Ullakolla ei ole, eikä sinne varmaan hankitakaan..
3. Katseletko peruskanavien ohella mitään maksullisia? Jos katsot, niin mitä kanavia?
Meillä on NTL:n perusdigikanavien lisäksi Sky Sports (tms.), mutta se on lähinnä anopin huviksi. Itse en katso oikeastaan koskaan urheilua (tai no, harvoin..), ja Daniel katsoo lähinnä vaan rugbya, futista ja F1, jotka nyt tulevat noilta peruskanavilta, eli ei katso urheilukanavia erikseen. Anoppi sen sijaan katsoo melkein koko ajan urheilua, muttei vuosikymmenien katselun jälkeen ole vieläkään ihan selvillä säännöistä.
4. Mitäs luulet, tuleeko mobiilitelevisiosta koskaan hittiä?
Riippuu sen toiminnasta ja hinnasta. Voisi olla ihan kivaa viihdettä esim. työ- ja koulumatkoille jne..
5. Maksatko tv-maksua?
Minä henk.koht. en maksa, mutta ei me ns. pimeästikään katsella.
(via)