PuriCute!
Cute Purikura Online cute
Puricute-kuvassa kummipoikamme H ristiaisasussaan =) Eiko hanella olekin ihanat tummat silmat! (Ja kadehdittavan pitkat ja tummat silmaripset..)
Saavuimme kirkolle samaan aikaan kummipojan ja perheensa kanssa, ja ehdimme ottaa kirkon edustalla hiukan kuviakin, ennen messun alkua. Kuudet ristiaiset samassa messussa, ja yhta perhetta jouduttiin odottelemaan.. (Ihmettelimme siina samalla tiettyjen ihmisten kirkkopukeutumista.. Keski-ikaisia naisia jarkyttavan korkeissa koroissa ja minihameissa.. Siis eihan moinen olisi sopivaa kirkkopukeutumista minkaan ikaisille, mutta siis olettaisi edes keski-ikaisten ihmisten jo tietavan paremmin, mutta nakojaan ei..)
Kummipoika kayttaytyi rauhallisesti melkein koko ajan, mutta valilla oli pienta nalkakitinaa, mika kylla helpotti kun aitinsa kaivoi tuttipullon esiin.
H oli taas kesaloman aikana kasvaa venahtanyt sen verran, etta naytti tanaan jo n. 16-vuotiaalta (oikea ika siis 11), varsinkin kauniissa juhla-asussaan ja koruissaan - oli suoristanut hiuksensakin pikkuveljen ristiaisten kunniaksi. Hanen paras kaverinsa D oli myos paikalla, eika mielestani ollut kasvanut ollenkaan! Myos H:n 8v. kaveri H2 oli paikalla aitinsa kanssa (miksi kaikkien nimien pitaa alkaa H:lla.. lol..). H2:n aiti meni valmistelemaan tarjoiluja kummipoikamme kotiin, hiukan ennen kuin me muut lahdimme kirkolta. Kun me olimme liikkeella autolla, niin kuskasimme H:n kavereineen heille. Koko porukka ei olisi mahtunut autoomme, eika varsinkaan ne lastenrattaat, joten kummipoika vanhempineen ja yhden heidan tuttunsa kanssa kavelivat kotiin. Matkalla tytot soittivat puhelimistaan Justin Bieberia ja lauloivat mukana niin lujaa kuin keuhkoista lahti. Hyva Jumala.. LOL..
Daniel ei ollut ennen kaynyt H:n kotona, joten hanelle oli ehka pieni kulttuurishokki joutua yhtakkia pieneen tilaan 7 aikuisen, 2 vauvan ja 4 lapsen kanssa - varsinkin kun kaikki palattivat koko ajan, tytot soittivat musiikkia puhelimistaan, H:n laptopilta ja telkkarista (valilla samanaikaisesti), jne.. :o Selvisi kuitenkin hengissa.
H:n isan, N:n englanti oli kohentunut aika paljon, mika tosin ei edelleenkaan tee siita helposti ymmarrettavaa, varsinkaan jos ei ole tottunut hanen puheeseensa, mutta nakyivat kuitenkin Danielin kanssa paaosin ymmartavan toistensa puhetta. Ja Daniel sai olla paikalla pidempaan kuin oli kuvitellut - oli nimittain luvannut auttaa tanaan yhta kaveriaan projektissa, mika ei olisi oikein voinut odottaa, mutta lopulta projekti lykkaantyi joka tapauksessa, kys. kaverin lahipiirissa tapahtuneen akillisen sairaustapauksen takia.
Popsittiin ihanaa sri lankalaista ruokaa (ja lapsille oli pizzaa ja ranskalaisia), ja S oli ostanut nimenomaan mua varten viinia :o Siis ei varsinaisesti edes tehnyt mieli viinia siihen aikaan paivasta, mutta pitihan sita sitten ottaa pari lasillista, kun se oli oikein erikseen mua varten hommattu. Onneksi heidan sri lankalainen tuttunsa otti sita myos. (Pitaa kylla muistaa tulevaisuudessa mainita, etta kylla ma selvian ateriasta hengissa vedella tai pepsillakin, hih..) Sain sitten loput vinkusta mukaani, kun ei sita kukaan muu kuitenkaan joisi =D
Ai niin, messusta viela.. Ma olin viimeksi ristiaismessussa varmaan joskus 15 vuotta sitten, ja silloinkaan en edes tuntenut asianosaisia, eli muistin suunnilleen tana aamuna googlettaa asiasta :o (Paketoin aamulla myos lahjan ja tein kortit..) Olin toki myos aiemmin soittanut S:lle ja kysynyt, mutta han oli vain pyytanyt meidat tiettyyn aikaan kirkon ovelle. No.. Kaikki meni ihan hienosti, kunnes isa Enda kehotti kummitateja kietomaan valkoisen viltin kastettavan vauvan ymparille. Pikainen Homer-Simpsonmainen ajatusketjuni; "kummitati - se olen siis mina.. valkoinen viltti.. mika valkoinen viltti?!? ... uh-oh.." Sitten N (siis kummipojan isa) kaantyi sanomaan takanaan istuvalle H:lle, etta han kipaisisi valkoisen viltin kirkon peralta, missa kaikki lastenrattaat olivat! H lahti sitten noutamaan sita vilttia, ja kun lopulta sain sen kummipojan ymparille, tilanne oli jo ohi.. heh..