Jokunen aika sitten, yksi Bray'ssa asuva nukkekotiharrastaja otti yhteytta emailitse, ja paatimme tavata. Han sanoi yhden miniharrastajatuttunsa mahd. tulevan mukaan. Tanaan sitten tapasimme tuolla lahikahvilassa, ja han toikin KAKSI harrastajaa mukanaan =D Heista kahdella on nukkekoti, ja kolmas tekee vaan satunnaisia esineita ystavilleen, muttei itse aio hankkia nukkekotia. N jakaa nukkekotinsa lastensa kanssa, ja jos tila sallisi, han varmasti ostaisi itselleen oman nukkekodin.. R puolestaan on kunnostanut vanhan nukkekodin, joka oli alunperin tehty hanen aidilleen, ja jolla han itsekin oli lapsena leikkinyt.

Olin ottanut Nukkekotielamaa-kirjan mukaan, ja plarasimme sita porukalla. He saivat heti paljon uusia ideoita, ja hihkuivat innoissaan. Lopuksi kavin viela N:n ja R:n kanssa laheisessa helmikaupassa, mista loytyi taas kaikenlaista kivaa. En ole viela viskannut kuvia ostoksistani flickr'iin, eli en voi laittaa niita suoraan tanne, mutta linkkaan Facebook-albumiini, joka on avoin kaikille. Tassa kuvassa helmia, jotka kirkuivat paasta muotinukeille papiljoteiksi.. Naista teen viihdepalkintoja.. Tasta hion pohjan tasaiseksi ja teen poytalampun.. Tukaanista tulee jotain Guinness-vintagea, potkylamainen lasihelmi paatynee joko vaasiksi tai (1:1) roikottimen painohelmeksi, ja nalle menee ehka lastenhuoneen kirjahyllyyn, tms. Tassa viela parempi kuva nallesta - olin jo ostanut nuo muut helmet (yht. €7), kun palasin viela hakemaan 90c nallen, jota olisin jaanyt ikavoimaan...

EDIT: FB:n linkkisysteemi kusee, ja noi menevat kai kaikki siihen ekaan kuvaan.. (En halua kopioida linkkia selaimen osoitelootasta, kun siina on sitten muuta FB-historiaa mukana) Kunhan viskaan kuvat flickr'iin, niin editoin ne sielta tanne, etta mahd. jopa huomiseen mennessa..

Oli puhetta, etta askartelisimme jossain vaiheessa yhdessa. Se olisi kylla kivaa ja motivoivaa, mutta saa nahda missa sitten kokoontuisimme. N pitaa askartelutapaamisia kotonaan, ja sain jo kutsun torstain virkkauskerhoon, paitsi etta en virkkaa, heh. Han asuu kylla ihan kaupungin toisella laidalla, joten autottomana en tule lahtemaan sinne asti. Meilla voisi muuten askarrella, mutta anoppi olisi hapan ja nayttaisi sen kaikille, eli en halua kutsua tanne ketaan (paria tuttua poikkeusta lukuunottamatta). Voisin kylla kysya, jos seurakuntakeskuksesta saisi joskus huoneen askartelutapaamista varten..