IMG_20151113_015444.jpg    IMG_20151113_015353.jpg

Pakko mainita vielä torstai-illan pakaste-pizza.. Sen mukana tuli chilli-dippi, joka oli tietysti myös jäässä. Ohjeessa kehotettiin sulattamaan mikrossa, joten laitoin mikron sulatukselle, ja dipin mikroon.. Sitten jatkoin kestokaaokseni parissa, kunnes muistin, että ai joo, se dippi oli siellä mikrossa.. =D Onneksi tuli laitettua lautanen sen alle..

IMG_20151113_111131.jpg

Sitten hiukan sisustusta.. =D

Kun Cuddles kusaisi siihen sohvan vihreälle normiviltille, viltti meni pesuun, ja sohvalla on nyt toistaiseksi violetti viltti.

IMG_20151113_130753.jpg

Kun vakuutusrahat tulivat tilille, niin menin perjantaiaamuna sitten taas korjaamolle, ja maksoin loputkin korjauslaskustani.

(Oletettavasti) M:n vaimo oli paikalla, ja popsivat just jotain takeaway-muonaa. Juteltiin vakuutusyhtiöistä, ja kuinka niiden toiminta vie aikaa, jne..

Olin sitten just lähdössä, kun huomasin hassun näköisen linnun siinä yhden pakettiauton katolla. Linnun nokka oli jotenkin ylikasvanut, oli huomattavasti normaalia pidempi, ja kaartui kärjistä ulospäin.

Kaivoin just puhelintani esiin, ottaakseni kuvan linnusta, kun M tuli ovelle, ja kutsui lintua nimeltä (Jack!) =D Hän alkoi sitten syöttää lintua omalla ruuallaan, ja jutteli linnulle siihen malliin, että ruokkiminen oli selvästi jokapäiväinen juttu.

En valitettavasti saanut onnistunutta kuvaa, missä näkyisi se nokka..

Totesin, että kiva kun Jack pystyy kuitenkin syömään sillä nokallaan, ja M sanoi Jackin syövän niin hyvin, että joutuu kohta syömään kolesterolitabletteja! =D =D =D

IMG_20151113_133932.jpg    IMG_20151113_175504.jpg

Duunissa eka tunti meni koneen päivittäessä itseään, joten popsin kanttiiniviineriä konekahvin kanssa.. Löysin lompakostani eksoottisen kolikon, joka on ihan kaksieurosen näköinen, mutta arvoltaan vähäisempi, joskin tervetullut lisä kolikkokokoelmiini. (Ei mulla mitään arvokolikkoja ole, vaan lähinnä jotain sellaisia eurokolikkoja, joihin törmää harvemmin.)

DSC_0006.jpg

Työnvälttelijä lähti lopullisesti, ja jätti deskinsä tuollaiseen tilaan - ihmeteltiin, onko tuo joku uusi trendi, että jätetään likainen lautanen deskille, työsuhteen loppuessa? Oma pöytänaapurini nimittäin teki saman jutun viime viikolla. Iljettävää.

Työnvälttelijällä oli kuulemma ollut uusi duunipaikka melkein varma, kunnes kävi ilmi, että aiemmin meidän puljussa työskennellyt HR-ihminen työskentelee nykyisin siinä toisessa puljussa =D Ei sitten tullut työnvälttelijälle uutta duunipaikkaa..

Kai hän jostain lopulta saa duunia, mutta käy sääliksi kaikkia, jotka joutuvat työskentelemään hänen kanssaan..

Sain ilokseni vakuutuspuljusta puhelun, että voisin taas ajaa Esmeraldaa, ja olivat siis hyväksyneet sen ajokelpoisuustodistuksen! Rimpaisin heti D:lle, että menisin suoraan duunista Bray'hin, ja hän voisi sitten ajaa minut Dunshaughliniin, josta jatkaisin matkaa Esmeraldalla.

Tuntui jotenkin hassulta tehdä duunia ihan yhtä paljon kuin minä tahansa duunipäivänä, kun meidän teamimme osalta koko juttu loppuisi vuoron loputtua kuin seinään.

Se toisaalla Euroopassa oleva team, joka jatkaa duuniamme (ja on koko ajan tehnyt osia siitä sellaisina vuorokaudenaikoina, kun meidän teamimme ei ole ollut paikalla, ja saman puljun muita hommia, joita me ei tehty ollenkaan), oli jo jonkin aikaa ottanut jonkin verran duunejamme, ja ovat saaneet kaikenlaisia sotkuja aikaiseksi..

Perjantaina sieltä joku otti suurimman osan tiettyjä jokapäiväisiä hommiamme, ja kun katsoin oman vuoroni loppupuolella hänen listaansa, niin niistä oli tehty vain n. 20%, ja kys. henkilön vuoro oli jo loppunut aikoja sitten.. Eli jos heillä on jatkossakin tuollainen työtahti, niin en yllättyisi jos viikon kuluttua haluaisivat jo meidät takaisin. Noita kys. hommia kun tulee runsaasti joka päivä, niin ei niitä voi jättää seuraavalle päivälle, jos haluaa homman pysyvän ollenkaan kontrollissa.

Juteltiin ahkeran sotkijan kanssa, että olisi itse asiassa aivan fantastista, jos haluaisivat meidät jossain vaiheessa takaisin.. Kaikista oman teamin(kin) sotkuista huolimatta, olen todella nauttinut tuossa teamissa työskentelystä, ja itse duunikin on ollut tosi mukavaa. Ei ole oikeastaan ikinä tullut sellaista fiilistä, että olisipa duunipäivä jo ohi, vaan useinkin ajattelin, että olisipa vuoroa jäljellä vielä hiukan kauemmin, että saisin tehtyä hiukan enemmän.

Tulevan teamin paikan otin vastaan vain sen takia, että kaiken samanaikaisen stressin keskellä, halusin yhden stressin vähemmän - siis duunipaikan, ilman että pitäisi hakea uutta muualta. Itse teamissa on kyllä mukavia ihmisiä, joista osan tunnen jo valmiiksi, kun olin ennen samassa teamissa, mutta se duuni on mulle todella stressaavaa, ja jos joku tarjoaisi mahdollisuutta päästä johonkin ns. puhelimettomaan teamiin, menisin innosta kirkuen.

Harmittaa myös puhelinduunin tuleva vaikutus omaan laatuprofiiliini, joka on nyt täydellinen, mutta tiedän etten pysty puhelinhommassa pitämään sitä täydellisenä, mikä puolestaan vaikuttaa tuleviin (puljun sisäisiin) hakuihin..

IMG_20151113_231403.jpg

Ajoin sitten duunista Bray'hin - mulla oli vuoron loppuessa puhelinmuistutus asiasta, etten ajaisi rutiinilla kotiin..

Sinne ehdittyäni, iski kamala nälkä, ja D:llakin oli sokerit alhaalla, joten tilattiin kiinalaista ruokaa ennenkuin lähdettiin Dunshaughliniin. Pushy oli ihmeissään, kun tulin ihan väärään vuorokaudenaikaan =)

IMG_20151114_000100.jpg

Katsottiin epäuskoisina Sky News'ia ja Pariisin tilannetta =(

Lähdettiin lopulta kohti Meathia, ja D ajoi 130km/h yhdellä suoralla, kun garda-auto ilmestyi kylkeen, ja ohjasi poistumaan motarilta.. Huuuups..

Kys. osuudella on 100km/h nopeusrajoitus (ihan naurettavan alhainen, motarilla!), eikä D:lla ollut turvavyötä - ei ikinä käytä..

Periaatteessa olisi tullut sakot ja en tiedä mikä on penalty points suomeksi, mutta D selitti vievänsä mua Meathiin hakemaan autoani korjaamolta, kun olin lainannut muutaman viikon hänen autoaan, jne., joten garda totesi lopulta, että kun nyt oli ollut reilu ja lainannut autoaan, jne., niin jos tällä kertaa jatkettaisiin vaan matkaa, mutta piti laittaa se turvavyö kiinni, ja noudattaa nopeusrajoituksia..

=D

Hain sitten autoni korjaamon pihalta, ja kyllä tuntui hetken ihan oudolta, kun olin ehtinyt tottua D:n autoon, mutta pian oli jo vanha rutiini, ja ajaminen paljon mukavampaa kuin laina-autolla! ♥

Ostin D:n autoon täyden tankin bensaa, ja kun sain vakuutuksesta enemmän rahaa kuin auton korjaukseen meni, niin ehdotin että voisin ostaa D:n autoon uudet renkaat, yhdistetyksi kiitokseksi auton lainasta ja joululahjaksi - ne nykyrenkaat kun ovat aika surkeat. D miettii asiaa.

D käväisi vielä ennen Bray'hin paluutaan kahvilla, ja annoin mukaan muutaman pussin ruokaa Pushylle, kun D ei ollut voinut pärrällä tehdä isompia ruokaostoksia.

Kun ehdin nyt jo viettää hiukan aikaa Pushyn kanssa, päätin olla viikonlopun ihan kotona. Pitää käydä LIDLissa ja SuperValussa, ja hiukan siivoilla, pyykätä, yms. Ja sunnuntaina on mentävä aikaisin nukkumaan, kun maanantaina uusi duuni alkaa jo aamukuudelta.. Tosin sinne LIDLiinkaan ei ole pakko mennä nyt viikonloppuna, kun tulevassa teamissa päivä loppuu klo 14:30, joten voin varsin hyvin poiketa LIDLiin kotimatkalla! =D