1.Mikä on suosikkivaatteesi?
Niitä on oikeastaan useampia, joista en pysty valitsemaan vain yhtä.. Hameista tämänhetkinen suosikki on marraskuussa Dunnesilta ostettu "noitahame" - siis musta, jossa on sellainen vähän tyllimäinen kerros päällä.. Paidoista toinen suosikki on äidin ostama musta paita, jossa on puolipitkät hihat. Se on musta, mutta kauluksessa on valkoista, niin että vaikuttaa kuin olisi kaksi paitaa päällekkäin. Mukava paita, ja hihat sopivat hienosti askarteluun yms. Toinen suosikki on laivastonsininen neulepaita, jonka sain varmaan n. kymmenen vuotta sitten äidiltäni, kun hänellä ei ollut sille käyttöä. Se on sikamukava ja kivasti virttynyt. Käytän sitä usein takin sijasta. Sitten on myös marraskuussa ostettu neuleshaali, joka toimii takin korvikkeena ja tarvittaessa vaikka torkkupeittona..
2.Kuinka vanha se on?
Tähän tulikin jo useimpien suosikkien kohdalta vastattua. Se äidin postittama paita tuli joko viime jouluksi tai tämän vuoden alussa. En nyt muista..
3.Mikä on sinun kokosi?
Käytössä olevien vaatteiden koot heittelevät välillä 12/14 - 18 ja XL. Varsinkin tuo 12/14 sanoo paljon vaatteiden kokoluokituksista. Sellainen vaate, joka "oikeasti" olisi tuota kokoa, tuskin mahtuisi ylleni! Kengän koko on muistaakseni 7,5 / 40, etupuskurin kannatinkoko E40, ja muinoin ratsastyskypäräni taisi olla kokoa 60 - kavereilla oli 56/57, joten totesin olevani isopäinen. No, enpä mä mikään keiju ole muutenkaan =)
4.Kuinka paljon käytät rahaa vaatteisiin vuodessa?
En oikeastaan ollenkaan. Viime marraskuussa ostin muutamia vaatteita (hame €15, paita €7, shaalin hintaa en muista, mutta samaa luokkaa..), mutta sitä ennen ostin vaatteita vuonna '97 tai '98, eli keskimääräinen vuosikulutus jää mitättömän alhaiseksi.
5.Minkä vaatteen ajattelit ostaa seuraavaksi?
Ei ole suunnitelmissa mennä vaateostoksille.
6.Vaate missä et esiintyisi julkisesti
Niitähän riittää.. Tuulipuku, useimmat urheiluvaatteet, shortsit, lyhyet hameet, useimmat vaatteet, jotka eivät ole mustia... jne.
(via)