Lauantaina kavin Seafrontilla katsomassa sunnuntaisen lentonaytoksen harjoituksia. Daniel ei lahtenyt mukaan, kun katsoi mielummin jotain F1 aika-ajoa tms..



Nama mun videot ovat aika tuubaa, kun Pinkya ei ole varsinaisesti videokameraksi tehty, mutta nakyy niissa kuitenkin vahan kesameininkia Seafrontilta. Tuo huvipuisto on taalla siis vain kesaisin.



Yllaolevan videon alussa nakyy tikku-ukko, joka oli sen lentokoneen tekema - en vaan ehtinyt kuvata ajoissa. Vaikka ilma ei ollut erityisen aurinkoinen, rannalla oli silti niin haikaisevaa, etta oli pakko laittaa aurinkolasit, ja valilla oli hirmu vaikeaa loytaa kameralla niita pisteen kokoisina nakyvia lentokoneita..



Jos ei huvita katsoa naita kaikkia, niin suosittelen tuosta ylta n. kahdeksan sekunnin patkaa, jossa nakyvat seka huvipuistovempaimet etta yksi suht. matalalta lentanyt kone =)



Tassa vikassa videossa sitten Daniel kaynnistaa ekaa kertaa J:n minimoton - olimme siis viettamassa lauantai-iltaa J:n ja E:n luona, ja menetin mm. Xbox-neitsyyteni :O (hehe, voitin ekalla elokuvatriviakierroksella, kun pelasin E:n kanssa, ja sitten pelattiin kaikki samaa pelia, niin Daniel voitti ja ma olin toinen) Teimme hilpean kummituselokuvan, missa jokaisen piti tehda juttuja kameran edessa, ja sitten ohjelma kokosi niista sen elokuvan. J ja E olivat vastanaineet (kun ovat oikeastikin), ja me olimme Danielin kanssa kummituksia. Sita on pakko paasta joskus pelaamaan uudelleen!