DSCN4769-normal.jpg

Thatsit meni sitten maanantaiaamuna arkiviikoksi klinikalle - saan hakea hänet jälleen lauantaina viikonloppulomalle. Haavat kuulemma vaikuttavat hiukan paremmilta, mutta on vielä liian aikaista ennustaa miten paraneminen etenee..

Maanantai meni lähinnä nukkuessa univelkaa pois, ja ilta telkkaria katsellen ja vähiä joulukoristeita poistaen (paitsi etuovessa taitaa vieläkin roikkua muovinen joulukoriste..). Myöhään illalla olisi hotsittanut mennä pitkille yöunille, mutta oli pakko pestä hiukset, kun tiistaiaamuna oli lekuriaika, ja olemukseni muistutti lähinnä zombie'a.. Ehdin onneksi kuitenkin nukkua ihan tarpeeksi.

DSCN4770-normal.jpg

Oli kaunis (joskin kylmä) aamu, joten menin lekurille kävellen, ja palasin Dunnesin kautta kotiin. Tein alle kympin ostokset, eli maitoa ja muuta välttämätöntä.

Kotona järjestin marraskuun lopulta kasaantuneet kuitit ja laitoin tämän vuoden pankkikansion valmiiksi tuleville kuiteille yms. Katsoin siinä ohessa myös telkkaria ja pesin koneellisen pyykkiä.

DSCN4780-normal.jpg

Myöhemmin illalla tein lehtitaikina(?)-sipuli-punasipuli-paprika-mozzarella-piirakan, nam.. Katsoin telkkarista Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer -elokuvan, ja piti pinnistellä, että jaksoin pysyä sen loppuun asti hereillä..

Siirryin jo ennen keskiyötä ullakolle, ja jaksoin olla koneella vielä tunnin, mutta nyt nukkumaan.