I painted the other garden wall
Puutarhan toinenkin aita on nyt maalattu! Aloitin tanaan vasta iltapaivalla, vaikka saa oli pilvinen ja naytti silta etta sadettakin voisi tulla.. Onneksi ei kuitenkaan satanut! Muutenkin taman aidan maalaaminen oli paljon helpompaa ja nopeampaa kuin edellisen, kun taman vierella ei ole kukkapenkkia tai mitaan puskia.
Tuon koynnoksen olisi tietty voinut repia pois ja antaa kasvaa uudelleen, maalatulle aidalle, mutta se oli vaan niin sopo, eika kys. aitaa vasten kasva mitaan muutakaan, niin annoin olla. Se on kuitenkin siina talvellakin, niin ei pitaisi tulla mitaan harmaata lanttia..
Maalasin myos toisen aidan sementtilantit, kun korjattiin ne isot raot sen jalkeen kun olin jo kys. aidan maalannut. Nyt ovat molemmat huomattavasti paremman nakoiset kuin ankean harmaina.
Pitaisi kylla hommata uusi vaja, kun tuosta nykyisesta on katto taysin hajalla. Jos olisi varaa, olisi kiva tehda (tai teettaa) itse suunniteltu vaja - mulla on jo pari eri versiota valmiina mielessa. Siina olisi Danielille moottoripyoratilat (ja saisi nekin parrat pois silmista, kun nyt ne roikkuvat puun alla, seka lisaksi minimoto, joka ei edes ole meidan, hmph..), ja lisaksi pieni ja kateva varasto ruohonleikkurille ja muille puutarhavalineille yms.