DSC_0005.jpg

Arkistokuva viime perjantailta..

En ehtinyt su-ma-yönä nukkua tarpeeksi, joten päätin mennä maanantaina aikaisin nukkumaan.

Sitten, D mainitsi Islanti-matsin alkaneen just, joten päätin hiukan vilkaista, ja sehän oli sitten katsottava loppuun asti =D (MAHTAVAA!!!)

En siis ehtinyt ma-ti-yönäkään nukkua tarpeeksi.

Tiistaina sitten tuli mahdollisuus varata ylitöitä tälle viikolle (joutuvat joka viikko anomaan asiaa erikseen, eli sitä ei aina ole tarjolla, ja rajoitetut tunnit menevät yleensä pikaisesti..), joten päätin tehdä taas pari tuntia, kun viimeksi se oli ihan kiva lisä viikon palkkaan. Halusin sen kuitenkin pois tieltä mahdollisimman pikaisesti, eli otin sen sitten heti keskiviikoksi......

Huh huh..

Olin siis tänään 11 tuntia duunipaikalla (kun menen aina puoli tuntia ennen vuoroni alkua), jo valmiiksi univelkaisena. Sitten sattui vielä aivan erityisen kiireinen päivä - tuntui että ainakin puoli Intiaa pingaili samaan aikaan, ja jokaisella oli jotain kiireellistä hommaa.. Iltapäivällä oli yksi rauhallisempi hetki, kun yksi tärkeimmistä työkaluista meni 40 minuutiksi nurin, mutta sekin aiheutti stressiä, kun olisi ollut niin paljon duunia..

Kun ylityöosuus lopulta alkoi, se kaksi tuntia tuntui ihan muutamalta minuutilta!

Olin vielä duunissa, kun D viskasi tekstarin, että upouusi printterinsä ei toiminutkaan Windows 10:n kanssa, joten ei saanut printattua lento- ja vuokra-autopapereitaan, kun tekee viikonloppuna pikavisiitin naapurimaahan, vanhimman veljentyttärensä häihin. (Siis todellinen pikavisiitti! Hiukan kuin Apu Nahasapeemapetilonin pikabileet, Simpsoneissa - sulki kauppansa viideksi minuutiksi..)

Pyysin sitten laittamaan mulle linkit emailitse, ja kotona heti kaivamaan printteriä esiin.. En edes muista milloin olen viimeksi printannut jotain, mutta ei tarvinut edes vaihtaa mustekasetteja!!!

Nyt on paperit pakattu käsilaukkuun, ja D hakee ne huomenna joko duunipaikaltani (jonne hänellä olisi lyhyempi matka) tai kotoani (jos ei ehdi ajoissa Ballycooliniin).

Mutta vielä ehtii nukkua melkein tarpeeksi! =D