1614588.jpg
Taalla oli pitka viikonloppu eilisen Bank Holiday -maanantain takia. H ilmoitti perjantaina, ettei hanella olisi tiistainakaan koulua, mutta halusi kuitenkin tulla tiistaina meille. Ihan ymmarrettavaa, kun han on muuten enimmakseen isansa kanssa kotona, eli varsinkin tietsikkapelit tietysti houkuttelevat, ja kylla han nakyy taalla viihtyvan muutenkin.
Tanaan sitten odottelin hanta normaaliin aikaan, mutta ei hanta kuulunut eika nakynyt. Ajattelin etten kuitenkaan soita heille tanaan, mutta H sitten soittikin mulle itse, n. tuntia myohemmin (just kun olin aikeissa lahtea kauppaan), ja sanoi olevansa tulossa meille. Isansa viela kysyi sopiiko se, eika mulla nyt ollut niin kiire sinne kauppaan, eli odottelin sitten H:a saapuvaksi.
Lukemisen ja kirjoittamisen osalta tama paiva meni kylla ihan harakoille. H halusi varittaa jotain Dora-varityskirjasta, ja kun aurinko porotti niin kuumasti, paatimme siirtya puutarhan puolelle - se oli oikeastaan H:n idea. Tuo yllaoleva varityskuva on puutarhastamme, mutta julkaisen sen vain tuollaisena anonyymiversiona.
Itse olisin viihtynyt puutarhassa kauemminkin, mutta H halusi viela pelata tietsikkapeleja, etta siirryimme sitten olohuoneeseen. Tanaan koristelimme enimmakseen virtuaalikakkuja samalla saitilla, missa olemme aiemmin pukeneet virtuaalinukkeja.
Lopulta saatoin H:n kotiinsa ja menin vihdoinkin ruoka- ja siideriostoksille.