IMG_20150722_202625.jpg    IMG_20150723_235910.jpg

Keskiviikkoaamuna näin taas koirat pihalla - ja dobermannikaverini tuli halailtavaksi, ja olisi varmasti viihtynyt siinä vaikka kuinka kauan, pää sylissäni ♥ En voi ikinä käsittää, miten kukaan on voinut luopua hänestä kuin vanhasta huonekalusta, jolle ei ollut enää käyttöä!

Duunipäivä oli jotenkin erityisen tuottoisa - sain tehtyä vaikka mitä!

Kotiin tultuani, oli tarkoitus pestä koneellinen pyykkiä, ja ehkä myös hiukset. Havaitsin kuitenkin, että hanoista ei tullut vettä! Viskasin vuokraemännälle tekstarin (hänkin tuntuu olevan ilta/yöihmisiä), ja sain vastauksen, että heiltäkin oli vesi poikki, eikä asiasta ollut varoitettu ennakkoon. Hän rimpaisi päivystysnumeroon, josta oli sanottu, että vesi toimisi taas aamukuudelta. Ei sitten pesty pyykkiä eikä hiuksia. Onneksi oli runsaasti Bray'sta tuotua pullovettä.

Ennen nukkumaanmenoa, tarkistin pankkitilin balanssin, ja yllätyin positiivisesti, kun olin saanut bonukseni. En osannut ollenkaan odottaa! Tai siis olin tietoinen, että bonus pitäisi tulla jossain vaiheessa, mutta meille ilmoitettiin muistaakseni viime vuoden puolella, että bonussysteemi on muutettu, ja korvaavasta systeemistä annettiin kovin epämääräistä tietoa, eikä asiasta ole sittemmin sanottu mitään, eli asiaan on liittynyt yleistä epätietoisuutta.. Siksi olikin positiivinen yllätys saada edes jotain.

DSCN9776.jpg

Torstaiaamuna poimin salaattia, ja tein Reissumies-voikkojen täytteeksi tonnikala-kurkku-majoneesi-salaattia.

DSCN9777.jpg    DSCN9778.jpg

Sulatin Reissumiehet paahtimen sulatusasetuksella, jäähdytin, ja tein voikot.. Söin yhden aamupalaksi, ja olisin helposti voinut syödä koko pussillisen.. Tosi hyvää!

Duunissa oli aika normipäivä. Viimeisten parin tunnin aikana kävin läpi sellaisia vanhempia duuneja, jotka ovat roikkuneet kuukausitolkulla listoilla. Löysin yhden niin über-nolon jutun, että olin nyppiä hiukset päästäni, kun plarasin sen jutun historiaa. Asian parissa oli puuhannut useampi ihminen, sekä teamin entisiä että nykyisiä jäseniä (niistä entisistä pari oli ollut teamissa minua kauemmin, ja juuri he olivat alunperin mokanneet urakalla, eikä kukaan ollut sittemmin vaivautunut lukaisemaan mitä oli aiemmin tehty..) Homma oli kaiken kaikkiaan pyörinyt VIISI KUUKAUTTA ilman että kukaan oikeasti teki sille yhtään mitään, ja kaikki vain sen takia, ettei kukaan ollut viitsinyt käyttää muutamaa minuuttia lukeakseen asian taustaa. Huoh.

Kun tulin kotiin, katsoin kaksi Wayward Pines -sarjan viimeistä jaksoa. Viimeinen jakso oli muuten hyvä, mutta se ihan loppu pilasi koko jutun. Siis se oli aivan ahterista. =(

IMG_20150724_180852.jpg    IMG_20150724_235922.jpg

Perjantaina menin bensiksen kautta duuniin, ja ostin aamupalan ja lounaan mukaan.

Olin kerrankin hoitanut aamurutiinit niin, että olin melkein valmis lähtemään, puolta tuntia normaalia aiemmin. Sitten Cara oksensi keittiön lattialle, ja siivosin yrjöt pois. Seuraavaksi molemmat menivät vuorollaan tuuballe, ja korjasin kakat pois - toki odottivat että pesisin käteni, ennenkuin seuraava paskansi.. Huoh.. Ja lopulta pääsin lähtemään hiukan normiaikatauluani myöhemmin, ja piti hoitaa ne bensisostokset vauhdilla!

Oli aika hiljainen päivä, joten iltavuorossakin oli aikaa vaan pyöritellä peukaloita ja jutella pöytänaapurin kanssa. Hän on suosikkinyyppäni, kun tekee ahkerasti duunia, eikä tee (melkein ollenkaan) virheitä.

Piti ottaa oikein kuva vessasta, kun oli taas jätetty mielenkiintoinen tilanne yhteen koppiin. Pino paperia tuollaisena kasana.. Seuraavassa kopissa oli kustu laudalle.. Duunivessoissa näkee jatkuvasti aika uskomattomia sotkuja, ja ihmettelen usein, mitä ihmisten päässä liikkuu, kun jättävät (ja kehtaavat jättää!) jälkeensä sellaista sotkua. Kuitenkin kaikki ovat ulkoiselta olemukseltaan suht. siistejä. Onko heillä kotonakin iljettävän likaiset vessat? (Duunissa sentään vessoja siivotaan jatkuvasti, mutta silti tulee ihan päivittäin tilanteita, että pitää kurkata useampaan koppiin ennenkuin löytyy sellainen johon voi kuvitella menevänsä.)

DSCN9779.jpg    DSCN9780.jpg

Perjantai on yleinen kakkupäivä, mutta en osallistu teamin kakkuvuoroihin, kun ei aina tee mieli kakkua. Jos kuitenkin olen perjantaina keskiyövuorossa, ja siellä sattuu olemaan kakkua jäljellä, niin toki korjaan ne mukaani, kun muuten kuivuisivat sinne pöydälle, päätyen lopulta roskiin. (Siivoan myös sen kakkupöydän, kun se ei periaatteessa kuulu puljun palkkaamille siivoojille.)

Tällä kertaa oli pieniä kuppikakkuja, ja Tescon suklaakakkua. En itse asiassa pahemmin tykkää kuppikakuista enkä muffinsseista, ja tuo suklaakakkukin oli hiukan liian tahmaisen suklainen mulle, mutta sain lauantai-iltaan mennessä pupellettua koko satsin, kun en vaan voi heittää ruokaa tms. pois, ellei ole pilaantunut!

DSCN9782.jpg    DSCN9781.jpg

DSCN9784b.jpg

Kotona plarasin Vodafonen nettikauppaa, etsien uutta puhelinta - päädyin ostamaan sen Sony Xperia M4 Aqua'n, josta blogitinkin jo täällä.

DSCN9785.jpg    DSCN9786.jpg

DSCN9790.jpg

Valvoin pitkälle lauantaiaamuun asti, ja havaitsin auringon noustessa, että talon takana oleva pelto oli vihdoin trimmattu! =D

DSCN9787.jpg    DSCN9788.jpg

DSCN9789.jpg    DSCN9791.jpg

Ajattelin nukkua pitkään, kunnes muistin sopineeni, että veisin Esmeraldan korjaamolle lauantaina - ja korjaamo on lauantaisin auki vain yhteen asti..

IMG_20150725_055732.jpg

Ei sitten auttanut kuin nousta suht. aikaisin, hoitaa kissojen aamurutiinit, ja lähteä korjaamolle. Päätin samalla reissulla käydä kaupassa.

Jatkan lauantaijuttuja seuraavassa kirjoituksessa, kun tuli taas sen verran kuvia..