Summery shopping @ Dunnes.. Summery shopping @ Dunnes..

Dunnesin mustasta tilaihmeesta, eli kasilaukustani katkesi siis Suomen-matkalla hihna, kuten olen ehka matkakirjoituksissani maininnut (tai sitten en?). Hihna on sellaista halpamateriaalia, ettei sita voi korjata, mutta teen ehka joskus kassiin uudet hihnat.. Nyt tarvitsin kuitenkin uuden kasilaukun, ja samalla uusia kangastennareita niiden tilalle, mitka viskasin Helsingissa roskiin (hyvin palvelleina €3 monoina..) Suuntasin siis Dunnes Cornelscourtiin.

Summery shopping @ Dunnes..

Koska kassivalikoimasta ei enaa loytynyt taysin samanlaista mustaa kassia kuin se edellinen (mista katkesi hihna), paadyin ostamaan vaihteeksi jotain muuta kuin mustaa :O Kaiken lisaksi, valitsin ehka kirkuvimman variyhdistelman ja kuvion, mita koko puljusta loytyi.. (Olen ehka saanut Hm:lta vaikutteita?!? Varia elamaan, jne.) Kassi maksoi €11.

Summery shopping @ Dunnes..

Sitten tennarihyllylle.. Taman vuoden varivalikoima oli paljon ankeampi kuin edellisina kesina! Ennen oli kivoja pinkkeja, turkooseja, vihreita, oransseja.. Nyt perusvareina mustaa, valkoista, harmaata ja kirkkaan punaista, ja lisaksi vain epamaaraisia sienen ja luumun savyja. Ei ollenkaan kesaista! Itselleni suurin ongelma oli loytaa sopiva koko! Kaikki isommat koot olivat jo menneet (kuten tavallista..), ja loysinkin vain yhden parin kokoa 8 - onneksi mustana, mita nimenomaan halusin.. Olisin mielellani ostanut jotain varikkaitakin pareja, mutta ei siis loytynyt vareja eika kokoja.. Lisaksi, aiempien kesien €3 hinta oli noussut kokonaiseen vitoseen! Eihan sekaan ole kovin paljon, mutta prosentuaalisesti aikamoinen nousu, kun itse monot ovat aivan samanlaisia kuin ennenkin.

Summery shopping @ Dunnes.. Summery shopping @ Dunnes..

Zoomailin siina muitakin kesakenkia. Loysin parit tosi kivat, mutta niistakin oli vain pienia kokoja jaljella! Pah.. Paadyin sitten ostamaan itselleni taysin epatyypilliset monot (tuossa ylla), joista tosin oma kokoni (8) holskyi jaloissa, ja vasta 6½ tuntui sopivalta! :O Hintaa jopa €12.

Summery shopping @ Dunnes..

Sitten ostin viela melkein samanlaiset varvastossut kuin mita viime kesana meni kaksi paria. Maksoivat €4.

Summer clothes for godson H Summer clothes for godson H

Lopuksi ostin viela kummipojalle kesakuteita synttarilahjaksi. (Osoittautui hyvaksi paatokseksi, kun han ei viela pahemmin ole leluista kiinnostunut, mutta siita lisaa erillisessa synttarikirjoituksessa..)

Summer clothes for godson H

Summer clothes for godson H Summer clothes for godson H

Paketoin kuteet alumiinifolioon ja laitoin koristeeksi nauhapurkista loytynytta sinista nauhaa, jossa kultaiset reunukset.

Summer clothes for godson H Summer clothes for godson H

(Kuvat web-kameralla, kun Pinky on rikki ja puhelinkamerasta tulee surkeat varit..)