Penne dish with beef mince, onion, tomato, and broccoli.

Tein viime viikolla taas pennelaatikkoa, pitkän kesätauon jälkeen. Tällä kertaa naudanjauhelihalla, sipulilla, tomaatilla ja broccolilla. Laitoin sen uuniin korkeammalle tasolle kuin ennen, ja se paloi hiukan päältä, mutta tuo palanut päällinen oli aivan ihanan rapeaa, joten aion polttaa samaan tyyliin tulevatkin pennelaatikot! =D Saatan tehdä sitä uudelleen jo pian, koska se on halpaa ja hyvää, ja kestää moneksi päiväksi.

Fried onion and oyster mushrooms, with double cream, seasoned with black and white pepper, and sea salt

Mainitsin edellisen LIDL-kuitin yhteydessä sienet, jotka olivat uusi tuttavuus minulle - en tiedä mikä niiden nimi on suomeksi (oyster mushrooms), mutta ne olivat siis jokseenkin kanttarellin mallisia, isompia, ja väriltään jotain beigen tapaista. Paistoin ne sipulin kanssa, ja lorautin sekaan kermaa (double cream). Alunperin oli tarkoitus laittaa lisäksi muutakin, mutta kun aina ennen kokkaamista on ensin siivottava ja tiskattava muiden sotkuiset jäljet, niin en vaan jaksanut enää kokata muuta, vaan tuo oli sitten koko ateria.

Fried aubergine slices

Paistoin munakoisosiivut oliiviöljyssä (ja osan voissa, kun öljyä oli aika vähän jäljellä), maustaen spicy Herbamarella, mustapippurilla, valkosipulijauheella, ja soijakastikkeella.. Nam..