DSC_0018b.jpg

Jouluna oli tonttupipå päässä =)

DSC_0001b.jpg    DSC_0002b.jpg

Pari jouluista kuvaa kotoa, ennenkuin lähdin Bray'hin..

DSC_0010b.jpg

Saavuin Bray'hin n. aamukymmeneltä, ja D heräsi vasta silloin, eli kalkkuna meni uuniin paljon suunniteltua myöhemmin.. Odottelimme Pushyn kanssa sohvalla, että kalkkuna kypsyisi..

DSC_0013.jpg

D oli paistanut (suomalaistyylillä) kinkun jo aattona, ja olikin todella hyvä kinkku.

DSC_0012.jpg    DSC_0014.jpg

Kinkkua, kalkkunaa ja täytettä, perunoita (roasties), ruusukaalia (? siis noita pieniä minikaaleja), ja sellerivalkokastiketta..

Myöhemmin vielä pudding ja brandykermavaahto, mutta otin vain Instagram-kuvan, ja jostain syystä puhelin ei ole viimeisen viikon aikana tallentanut Instagram-kuvia ollenkaan, eli pitäisi tallentaa ne yksitellen Instagramista tai Facebookista, jos haluaisin blogittaa ne.. Tästä voi klikata, jos haluaa käydä katsomassa kuvia Intagramissa - uusimmat kuvat ylimpänä, ja sieltä sivun alalaidan "Load More" -pallerosta voi klikata lisää kuvia. Lykkään sinne jotain joka päivä.

DSC_0041.jpg

Nimim. ajattelin alkaa alkoholistiksi.. =D

Sain siis viime jouluksi talon omistajilta Crested Ten -viskipullon, ja huhtikuussa toisen, kun olin (edellisen kerran) kipeänä. Se joulupullo loppui nyt joulun alla, kun olin kipeänä, ja tuosta kevätpullostakin meni ehkä 3/4, joten ostin pullon Jamesonia, kun taudin rippeitä on edelleen, ja ajattelin juovani mahd. lisää kuumaa viskiä lääkintätarkoituksella - en pahemmin pidä viskistä. Sain sitten taas joulupullon talon omistajilta (sekä joulupalloksi pakatun, punaisen nestesaippuan, ja suklaavaniljakäsivoiteen), eli nyt mulla on yli kaksi pulloa viskiä, kun en olekaan juonut niitä lääkintädrinksuja..

Portviinin jämät ovat edelliseltä joululta, ja tuo mini-brandykin on ollut kaapissa jo ties miten kauan.. Carlsberg-laatikko oli heräteostos, Baileys tuli joululahjaksi R:lta, ja nuo kaksi pulloa punkkua D:n veljeltä.

Mulla oli joulupäivänä mukanani se minipunkku, jonka sain salaiselta joulupukilta, ja se oli just sopivan kokoinen, kun piti myöhemmin ajaa kotiin. Join sen tosin kauan ennen jouluateriaa, kun kalkkunaa piti odotella sen verran kauan, ja halusin tarpeeksi monta tuntia punkun ja autoilun väliin, vaikka tuskin joulupäivänä olisi mitään ratsiaa missään..