Iltasanomien nettiversiossa on tänään seuraava viihdeuutinen:

Gwyneth juopottelee raskaana
Näyttelijä Gwyneth Paltrow on aiheuttanut pahennusta nauttimalla alkoholia raskausaikanaan.
Toista lastaan odottava Paltrow oli nauttimassa illallista muusikkomiehensä Chris Martinin kanssa newyorkilaisessa sushiravintolassa. Samalla Paltrow kaatoi kurkustaan alas oluen toisensa jälkeen.
- Kaikki katsoivat, silminnäkijä kauhistelee Daily Newsissä.
Kun näyttelijä huomasi ihmisten ihmettelevät katseet, siirtyi hän miehensä kanssa terassilta sisälle jatkamaan juomista. Seuraavana päivänä Paltrow nähtiin taas illallisella - tällä kertaa olut oli vaihtunut viiniin.


No niin... Kun luin tuosta jutusta ekan version, G.P. oli juonut yhden (1) pullon Guinnessia. Itse asiassa ei ollenkaan haitallinen juttu, vaikka sattuisikin olemaan raskaana. Guinnessin alkoholipitoisuus ei ole järkyttävän suuri, ja juomassa on rautaa - Guinness is good for you, ihan oikeasti! Itsellenikin lääkäri suositteli Galwayssa päivittäistä Guinnessin juontia, kun toivuin leikkauksesta, jossa olin menettänyt paljon verta.
Kiinnostavaa, miten saman jutun levitessä, siitä tulee aina vaan mehukkaampi.. Ehkä huomenna G.P. on jo rapajuoppo ja asuu kadulla? (Siis tabloidien mukaan)
Tuli myös mieleen esim. historian raskaudet, kun ihmiset joivat ainoastaan olutta tai viiniä tms.. Vesi kun ei ollut aina juomakelpoista.. Kumma juttu, ettei koko ihmiskunta muuttunut ihme rämemutanteiksi, kun odottavat äiditkin "ryyppäsivät"...
Siinä ekassa G.P. uutisessa mainittiin myös, että hän nimenomaan EI syönyt sushia - sittemmin lukemissani versioissa hän tosin oli jo "juopotellut" ja ahminut sushia..