In Imatra..

Olo oli jokseenkin heikko, joten aamupalakin jai kupilliseen teeta ja neutraaliin paahtoleipaviipaleeseen juustolla. Ajatus ruuasta etoi, varsinkin jos se olisi jotain minka voin haistaa tai maistaa.

In Imatra.. In Imatra..

Tyhjennystiistai alkoi, kun F haki itselleen sen ruokapoydan tuoleineen (+ ne kaksi ylimaaraista tuolia, seka kirjoituspoydan tuolina toimineen, Vuoksenvahdin vanhan tuolin), seka vintilta loytyneen puisen sangyn vierassangyksi. Hienoa, etta paatyivat johonkin muualle kuin kaatopaikalle!
Sen jalkeen, Hm ja J veivat Hm:lle menevat tavarat pois, eli sohvan, kapean valkoisen kirjahyllyn, seka matalan liukulasiovisen kirjalipaston, joista tuo viimeksi mainittu meni ns. pitkaaikaislainaan, eli saatan joskus haluta sen itselleni, joskaan en varmaan ainakaan ihan lahivuosina. (Sama diili T:n kanssa tietysta huonekalusta..)

In Imatra.. In Imatra..

Yllattaen, asunnossa alkoikin olla tilaa! :O Purin ison kirjahyllyn siirtovalmiiksi, ja numeroin muutenkin jaljella olevat huonekalut yms. painon ja kantohankaluuden mukaan, silta varalta etteivat kaikki mahtuisi sinne Kuusakosken poikien pakettiautoon..

In Imatra..

Paivan kevytlounas.. Ei todellakaan tehnyt mieli syoda yhtaan mitaan, mutta jostain oli pakko repia energiaa, joten vauvanruuasta ja keltaisesta Jaffasta sitten..

In Imatra.. In Imatra..

Kuusakosken pojat sitten kavivat, kantoivat kaiken pois, ja viela vihelsivat kantaessaan! =D Maksoin siita ilosta yhteensa €125, mika oli mielestani tosi kohtuullinen hinta. (Ei lisamaksua vihellyksesta!)

In Imatra..

Olo oli tosi helpottunut, kun kaikki isot kamat oli saatu pois asunnosta, mutta muuten olin yha ruokahaluttomana. Kuvassa kevytpaivalliseni, josta pystyin lopulta syomaan melkein puolet, kun odotin ensin etta se jaahtyisi hiukan neutraalimmaksi. Tassa vaiheessa joku avaruustuubiruoka olisi ollut taydellista.