Unirytmi heittelee hiukan. Havaitsin just asken, etta herasin viimeksi kunnon unilta toissailtana joskus klo 23 maissa :o Otin kylla eilen illalla melkein parin tunnin nokoset tassa telkkarin ja laptopin edessa lattialla, mutta suoraan sanottuna unohdin menna nukkumaan. Nyt voisin periaatteessa menna nukkumaan, mutta yritan pysytella viela muutaman tunnin valveilla, jos saisi kaytya aamulla/aamupaivalla Bootsilla ja ruokakaupassa. Kannattaisi ehka kirjoittaa ostoslista tassa vaiheessa, kun viela suunnilleen muistan mita kaikkea tarvitsen..

Olen hillunut varmaan muutaman tunnin ajan Pinterestissa - tosi addiktoiva saitti! Samalla olen katsonut telkkaria (en pahemmin vaihda kanavaa, eli aamukuudesta iltakuuteen Nickelodeon, ja loput ajasta Comedy Central - ne jakavat siis yhden kanavan) ja mm. ommellut uuden neuletakkini neulepaidaksi, kun arsytti ne irvistelevat nappien valit. Takki ei siis ole edes pieni (olisi ehka voinut olla numeroa pienempikin, tai ehka se vaan johtuu naista oudoista hihoista, etta olkapaat tuntuvat olevan liian kaukana..), mutta varsinkin ohuiden neuleiden kanssa nappien valit tuntuvat aina irvistelevan, ellei niita tikkaa kiinni. Nyt on tikattu ja nayttaa paljon siistimmalta. Oli muuten tosi hyva hankinta, kun sattui kerrankin tarpeeksi pitkat hihat, ja ne ovat lisaksi aika ihonmyotaiset, eli takki lammittaa kivasti, vaikka onkin aika ohut.

Ei mulla tainnut olla tahan kirjoitukseen mitaan varsinaista pointtia (tai jos oli, niin ehti jo unohtua), vaan kulutan aikaa, kun kello on vasta vahan yli 8, eika Boots taida aueta viela ainakaan tuntiin.. Tesco kylla aukeaisi jo klo 7 aamulla, mutta haluan tehda muut ostokset ennen ruokaostoksia. Itse asiassa, mun ei pitanyt joutua kauppareissulle viela pariin paivaan, kun tein isommat ostokset (muistaakseni) maanantaina, mutta kukaan muu ei sitten vaivautunut kauppaan, eli soivat mun leivat ja osan mikroaterioistani. Hmph.