View from Rocky Valley Drive

Netitin nyt pikaisesti vain yhden kuvan, tamaniltaiselta ajelulta. Kavimme ensin Bray'n Woodies DIY:lla, mista Daniel osti jotain sementtia tms., puutarha-aidassa olevan raon korjaamiseen (mita han tietenkaan ei voinut tehda ENNEN kuin maalasin kys. aidan..). Olisimme ostaneet myos lisaa maalia sita toista aitaa varten, mutta tyypilliseen Bray-malliin, siella oli tarjolla vain valkoista ja magnoliaa. Huoh.. Maailmasta pitaisi tuhota kaikki magnoliamaalit, se on ihan saatanallinen savy! :x
Saa ei ollut mikaan erityisen kaunis, mutta siina vaiheessa paivaa oli viela paljon jaljella, joten menimme sitten ajelulle. Ajoimme Rocky Valley Drive'n lapi, ja sielta olisi saanut aivan fantastisia kuvia yli Bray'n, mutta juuri siina parhaiden nakoalojen kohdalla olisi ollut tosi hankalaa pysahtya. Kun laskeuduimme sitten tien toista paatya alas, tuossa kuvassa nakyvalla kohtaa vedimme molemmat henkea.. Nakyma oli mielettoman upea! Aurinko valaisi keltuaisenvariset gorse-puskat loistavan keltaisiksi, ja nurmikkokaistaleet hehkuivat raikean vihreina.. Laitoin Facebookiin kys. kuvan suoraan kamerasta, mutta siina versiossa varit nayttivat hirmu valjuilta, joten korjasin niita tahan kuvaan, yrittaen paasta mahd. lahelle oikeita savyja, joskin laptopini ei ole maailman paras kone kuvien kasittelyyn.
Ajoimme viela Djouce Woods'ille, missa olisimme pitkasta aikaa kavelleet yhden reitin, minka olemme kavelleet vain kerran aiemmin (yli vuosi sitten), mutta sorapolku oli marka ja yhdesta kohtaa niin jyrkka, etten uskaltanut riskeerata vastapestyja farkkujani - olisi vituttanut, jos olisin liukastunut ja likaantunut. Kaannyimme sitten takaisin ja jatkoimme maisema-ajelua.
Intialainen veistospuistokin on varmaan taas auki, etta voisi sinnekin menna tassa joku paiva..