Kun ullakolla ei ole digiboxia, voin periaatteessa katsoa vain irlantilaisia peruskanavia netitse. Niiltä tulee aika tuubaa ohjelmaa, ja muutenkin tykkään telkkaria katsoessani samalla facebookittaa yms., joten harvemmin katson telkkaria netitse, kun samalla ei voi sitten käyttää konetta muihin juttuihin.

Suunnilleen keskiyön ja aamukahdeksan välillä (eli Nosferatun nukkuessa) voin kuitenkin katsoa alakerran telkkaria, ja useimmiten tulee raahattua laptop (& tabletti & puhelin) mukana alakertaan, missä on sitten helppo päätyä katsomaan telkkaria aamuun asti..

Aloitan kahdella jaksolla The Big Bang Theory'a, sitten ehkä tunnin verran satunnaisia muita sarjoja - riippuen tarjonnasta. Lopulta katson joko Family Guy (tms.) -jaksoja tai uusintoja vanhoista sarjoista (Frasier, Everybody Loves Raymond, King of Queens, jne.) Viimeisenä aamuohjelmana on usein joko Switched tai Toddlers & Tiaras, mistä olen nähnyt kokonaisia jaksoja vasta hiljattain.. Viimeksi mainittu on aivan kammottava ohjelma - pieniä itkeviä lapsia puettuina ja meikattuina näyttämään halvoilta prostituoiduilta, keikuttamassa inhottavan aikuismaisesti lanteitaan lapsimissikisojen tuomareille. Koko maailman pitäisi seurata Ranskan esimerkkiä ja tehdä lasten kauneuskilpailuista laittomia.

Viimeistään aamukahdeksalta palailen "toimistoineni" ullakolle, ja menen yleensä melkein saman tien nukkumaan. Sitten herään joskus klo 14-16 välillä.

Varsinkin nyt kun Thatsit ei oikein pääse enää ullakolle, öiset telkkarisessioni alakerrassa ovat tärkeitä, että voidaan viettää Thatsitin kanssa aikaa yhdessä. Myös Pushy pyörii enimmäkseen ympärilläni, kun olen alakerrassa. Pushy onkin virallisesti talossa vain öisin, ellei onnistu livahtamaan päivälläkin sisälle..

Tällä viikolla on ollut lisäksi kivaa uk-iltarutiinia =)