Source: vihreat.fi via Stella on Pinterest



En ole saanut netitettya tuoreita kuvia, joten blogittaminenkin on jaanyt.. Kavin perjantaina taas Dublinissa aanestamassa Pekka Haavistoa, ja vein sen jalkeen itseni sushille - kuten ekalla kierroksellakin =)

Sitten tulin poikenneeksi Easonille, minne tuli hiukan tuhlattua rahaa.. Ei nyt mitaan jarjettomia summia, mutta sen verran ettei Lotto-purkkiin jaanyt taytetta =( Ostin taskuvesivarit (Winsor & Newton, hinta €13 ja jotain..), joita olenkin jo ehtinyt testata. Ovat tosi katevat! Itse olen vaan tosi ruosteessa :o Lisaksi ostin L-latyskat, jotka siis pitaa laittaa auton ikkunoihin, kun paasen harjoitteluasteelle.. En ole viela edes varannut ajotunteja, kun jaiset tai lumiset olosuhteet tulisivat kuitenkin heti varaamalleni paivalle.. Ostin myos muutaman sopon vihkon, yms. (Facebookissa muuten on jo kys. kuvia, jos joku on listallani ja kiinnostunut plaraamaan ostoskuvia, lol.. Pitaisi niiden nakya kylla kaikille, en vaan jaksa hakea linkkia..)

Olin pari paivaa pahkinyt, aloittaisinko blogin vai jonkun kasinkirjoitetun version iiriksi, ihan harjoittelumielella.. Paadyin sitten kayttamaan yhden vihkoista siihen tarkoitukseen, ja samalla sotken sinne valiin jotain vesivarijuttuja yms. Loysin iirinkieliset lastenkirjatkin, ja luin pari. Lauseiden seuraaminen on jo ekan kurssitunnin jalkeen paljon helpompaa. Mulla on lisaksi kotona iirinkielisia post-it-lappuja siella taalla (no, pelkastaan ullakolla), ja puhun D:lle mahd. paljon simppelia iiria, niin tulee harjoiteltua. Mikahan on utaretyyny iiriksi? Piliúr úth? Piliúr útha? :o (Nimim. elaman keskeisia asioita..)