Fasai ja Saga etsivat uutta kotia, joten alla Suskin ilmoitus yhteystietoineen - kuvat on otettu luvalla hanen Facebook-kansiostaan, ja olen hiukan rajannut niita uusiksi blogia varten.

 

 

Kissat etsii uutta rakastavaa kotia!

 

Fasai ja Saga ovat sosiaalisia Korat-rotuisia kissoja. Olemme luopumassa heistä allergian vuoksi. Katajanokalla asustavat tytöt ovat luonteeltaan kuin päivä ja yö, suloisia molemmat erikseen, mutta hieman riitaisia keskenään. Siksi on ajateltu erottaa ne samalla toisistaan. -> Siis etsiä molemmille omat uudet kodit.

 

Fasai on tosi pieni (3,5 kg) leikattu 9½ vuotias tyttö, joka on tosi rauhallinen , kiltti ja ystävällinen. Se viihtyy etenkin jonkun sylissä kehräämässä ja lämpimässä. Se on myös tottunut kynsien leikkaukseen, mutta tarvitsee raapimapuun (ettei se raavi huonekaluja). Nuoruudessa Fasai on ollut jonkun verran ulkona, mutta ei enää 6-vuoteen. Saunaa ja parvekkeella makailua se rakastaa. Kylmää ja meteliä se inhoaa. Herkkuruokaa on seiti ja katkaravut, mutta ihan peruspussiruoka ja papanat maistuu myös. Fasai on tottunut kaikkiin hiekkatyyppeihin.

 

Saga on isompi (5,5 kg) leikattu 6,5 vuotias tyttö, joka on höperö, aktiivinen + vähän jörö. Se ei ole mikään hiljainen sylikissa, vaan sellainen leikkivä elohiiri, jonka kanssa aika ei varmasti tule pitkäksi. Sen verran temperamenttia löytyy, että uuden omistajan pitää olla tottunut kissoihin ja jaksaa miukumista. Tämä topakka neiti aloittaa aamunsa sillä ja lopettaa, näin kärjistetysti sanottuna. Saga ei ole ollut koskaan ulkona ja se pelkää kärpäsiäkin. Saga rakastaa vipinää ympärillä ja tykkää kristallikivihiekasta (vessassa).

 

Kumpikaan kissoista ei ole tottunut lapsiin eikä humalaisiin ihmisiin eli niitä en toivo uuteen kotiin. Tai no Fasai kyllä varmasti lapsiperheeseen soveltuu rauhallisuutensa takia. Myös toinen kissa (etenkin pentu/suht nuori) toimii innoittajana luultavasti Sagan kanssa. Molempien kissojen mukana tulee tykötarpeet elämän aloittamiseen uudessa kodissa ja toiveena tietty on, että uudet kodit olisivat sellaisia, joihin kissoja voisi tulla katsomaan silloin tällöin.

 

Yhteydenotot: Susanna puh. 040-5804689 susanna.svartsjo@gmail.com