Fake daylight

Loysin vihdoinkin feikkipaivanvalolleni sellaisen sijoituspaikan, missa se ei ole pahemmin tiella. Se on kylla aivan jarkyttavan kirkas, eli sita ei oikein karsi paljain silmin. Siksi kaytankin nyt toistaiseksi auki leikattua valkoista roskapussia filtterina =D (Halpaa!)

My fake daylight with bin bag filter My fake daylight with bin bag filter

Tuosta ekasta kuvasta muuten nakyy miten ilahduttavan puhdas ullakkotelkkarin ruutu on.. En pahemmin katso sita, niin ei ole tullut mieleen pyyhkia ruutuakaan. Oikeastaan olen katsonut telkkaria vain kerran viikossa, mutta viikko sitten sain just puhelun joka kiinnosti paljon enemman kuin TV-sarja, enka muistanut sittemminkaan katsoa missaamaani jaksoa netista, joten tallakin viikolla jatin sitten katsomatta telkkaria, mika oli hyva juttu sinansa, koska sain taas samoihin aikoihin puhelun, hih. Seuraan tosin edelleen Shortland Street'ia, mutta katson sen nykyisin youtubelta, minne joku ihana ihminen lykkaa RTE:n nayttamia jaksoja..

Webcam on a tripod Oimo in the attic (must get his right back leg checked..)

Web-kamera oli vaihteeksi tripodin nokassa, ja tripod lattia-aukon kohdalla. Mahtui normaalia enemman ullakkoa kuvaan.. Oimokin kavi moikkaamassa, vaikkei nykyisin tule ullakolle kovin usein. Laitoin just tutulle elainlekurille tuon kuvan, josko han ehtisi piipahtaa katsomassa Oimon oikeaa takajalkaa, mika nykyisin nakyy sojottavan aina sivulle pain, kun Oimo istuu.. (En siis varsinaisesti hyvaksikayta tutun elainlekurin ammattiosaamista, vaan meilla on sopimus, etta ma hoidan heidan saittinsa ja editoin tarvittaessa, ja vastineeksi han sitten korjailee kissoja tarvittaessa.)

Oimo in the attic

Mulle tuli muuten alla olevasta kuvasta tosi nostalginen fiilis, kun mulla on ihan tasmalleen sama ilme jossain aikoinaan 8-luokalla otetussa koulukuvassa tms. Ei aavistustakaan missa laatikossa kys. kuva on nykyisin, mutta skannaan jos loydan joskus.. Vahan noloa myos, kun letti on ihan sekaisin, ja sitten yksi flickr'in pitkatukkafani hehkutti hiuksiani just noissa kuvissa :o Olen muuten havainnut, etta hiusfetisistit yms. hiusfanit vaikuttavat olevan yleistaen tosi kohteliasta porukkaa. Ts. ainakaan toistaiseksi mulla ei ole muunlaisia kokemuksia! Toisinaan nimittain saan aiheeseen liittyvia viesteja, tai tormaan kadulla satunnaiseen hiusfaniin, tms.

Playing with webcam again