H's bridge project H's bridge project

Meilla oli lopulta siis vain yhden paivan (normaalia pidempi) laksysessio aikaa rakentaa H:n siltaprojekti, joten pohjustin asiaa sen verran, etta tasoitin pahvilaatikon pohjan, lisaamalla kapeat kaistaleet pahvia (ylla), ja teippasin "jarven" paikoilleen - kuvia siita hiukan alempana..

Shopping for H's bridge project

Hain askartelukaupasta hiukan sopivampaa maalia, ja halvan pensselin seka teippia. Olin kovin pettynyt, kun askartelukauppa oli muuttunut negatiiviseen suuntaan - ennen niin taydellinen aarreaitta oli nyt tilavampi, mutta lisatila on tullut valikoimaa supistaen, niin etta eniten on karsinyt juuri se osasto mika itseani kiinnosti eniten, eli aikuisten askartelu. Lasten askartelujuttuja oli ehka aiempaa enemman, ja taidetarvikkeita on yhta paljon kuin ennenkin, mutta leikekirjailu- yms. tarvikkeita oli huomattavasti vahemman kuin ennen, enka enaa kokenut ollenkaan sellaista askartelumekkafiilista kuin ennen, samaisessa kaupassa. Harmi!! Omistajapariskunnan rouva oli itse tiskin takana, ja hanen lisakseen joku nuorempi nainen, jota en ollut ennen nahnyt. En tieda, onko aiempi porukka enaa siella toissa ollenkaan - sekin harmittaisi, jos eivat ole, koska pidin heista tosi paljon. Lisaksi siveltimien hinnoittelu oli ihan sekaisin, ja paadyin lopulta maksamaan melkein kympin liikaa, perumastani tuotteesta, joka kuitenkin jai sinne kauppaan.. (Huomasin vasta kotona, jatin puhelinviestin asiasta, ja soittivat kylla pian ja pahoittelivat - pitaa kayda hakemassa rahat takaisin.)

H's bridge project H's bridge project

Ylla "jarven" ensimmainen kerros, eli terakselta nayttavaa kontaktimuovia, joka on siis oikeasti ihan teraksen nakoista, mutta nayttaa kuvassa vaaranvariselta valon ja heijastuksen takia. Alla ylempi kerros, eli ihan tavallista muovikelmua, jonka rypytin vedenpinnaksi ja teippasin paikoilleen. Tamahan on oikeasti H:n projekti, mutta pyoritin mielessani sita tulivuoriprojektia vanhasta Simpsons-jaksosta, missa isa komentaa "projektin tehnytta" poikaansa seisomaan kauempana, samalla kun itse puuhaa omistavasti sen tulivuoren kimpussa, heh..

H's bridge project H's bridge project

Tassa vaiheessa H saapui, ja aloimme siis askarrella yhdessa.

H's bridge project

Projektissa oli nimenomaan tarkoituksena rakentaa silta, ja kaikki muu oli vain oheiskoristelua.. Teimme sillan paksusta pahvista, teippasimme sen kokoon, ja lisasimme viela makkarin pilleja lisakomeudeksi..

H's bridge project H's bridge project

H's bridge project H's bridge project

Meille sattui tosi hyva askarteluilma, niin etta paasimme maalaamaan sillan ja maaston puutarhapoydan aarella, jattaen koko hoidon sinne kuivumaan, siksi aikaa kun teimme muut laksyt;
Matikasta oli jalleen kellonaikamoniste, samalla idealla kuin eilenkin. Iirin kirjassa piti yhdistaa oikeat lauseet oikeisiin kuviin, ja tiedevihkoon piti piirtaa keuhkot ja hengitystiet, nimeten niiden osat. (Harmi, unohdin ottaa kuvan H:n piirroksesta!) Lauseenmuodostustakin olisi ollut, mutta H unohti vihkonsa kouluun..

H's bridge project H's bridge project

Kun maalit olivat kuivuneet, koristelimme maastoa pienten kuivuneiden bonsai-puiden rungoilla, kuivatulla sammaleella, leikekirjailukukilla, yms..

H's bridge project H's bridge project

H's bridge project

Oli ihan H:n oma idea lisata liikennevalot (joita nyt ei varsinaisesti olisi tuollaisella paikalla, mutta eipa silla niin valia) ja maalata tielle katkoviiva ja keltaiset viivat =D Han toteutti liikennevalot, ja maalasimme viivat yhteistyona.

H's bridge project H's bridge project

Saatoin H:n kotiin, kun hanella oli niin paljon kannettavaa. Han halusi itse kantaa siltansa, ja kun kavimme matkan varrella kysymassa liettualaiselta luokkakaverilta paivan lauseenmuodostustehtavat, H esitteli polleana siltaansa.. =) Myohemmin, kun jatkoimme matkaa, han kertoi nahneensa ystavansa sillan, joka oli kuulemma tehty "vain" murolaatikosta, ja siina oli "pelkka silta".. =)

H's bridge project