DSCN5539b-normal.jpg

Olin tänään T:n ja R:n kuskina ja oppaana Wicklow'n vuorilla (ja hiukan muuallakin). Lähdettiin aikaisin aamulla, ja aloitettiin Djouce woods'ista, mistä tuo yllä oleva näkymä laakson yli Powerscourtin putoukselle..

DSCN5543b-normal.jpg    DSCN5542b-normal.jpg

DSCN5544b-normal.jpg    DSCN5545b-normal.jpg

Sitten ajettiin Lough Tay'lle, missä oli aika vilpoisa tuuli..

T videoi autoiluani siinä Lough Tay'lta lähdettyämme - suuntana Sally Gap ja Glencree.. =D

DSCN5549b-normal.jpg    DSCN5550b-normal.jpg

DSCN5552b-normal.jpg    DSCN5557b-normal.jpg

Käytiin ensin Glencree'ssa aamupalalla (todella hyvä croissant hillolla..), ja sen jälkeen Grotto'lla, jonne sytytin muutaman kynttilän.

Palasimme samaa reittiä Sally Gap'ille, ja suoraan Glenmacnass-putoukselle, missä oli tarkoitus pysähtyä, mutta parkkis oli AIVAN täynnä (en siis ollut nähnyt siellä niin paljon autoja edes kauneimpina kesäpäivinä!), joten ei hotsittanut tunkea sinne, ja jatkoimme kohti Laragh'a.

DSCN5563b-normal.jpg

T ei ollut ihan varma, oliko käynyt Glendaloughissa vaiko ei, joten menimme sinne.. Siellä sattui olemaan craft market, josta ostettiin kaikkea kivaa.. Itse ostin foccaccian ja purkin tomaatti-chili-hilloa, sekä neulotun Minionin =D

DSCN5575b-normal.jpg    DSCN5576b-normal.jpg

Matka jatkui Glenmalureen, missä pysähdyttiin ensin Ballinafunshoge-putouksella, joka on suosikkiputoukseni. Harmitti, että alue oli jätetty täyteen roskia, rikottua lasia, yms.. =(

DSCN5581b-normal.jpg

Ajettiin vielä kahluupaikalle, sinne laakson perukoille, mutta ei kahlattu tällä kertaa..

Palatessa piti lounastaa Glenmalure Inn'issa, mutta se oli AIVAN täynnä (asian saattoi siis todeta täydestä parkkiksesta..), kun Irlannissa on yleistä lounastaa ulkona sunnuntaisin, ja nyt alkaa olla jo paljon turistejakin.. Jatkoimme siis matkaa Rathdrumin läpi, kääntyen Moneystownin suuntaan, ja ajattelin ajella Roundwoodiin, mutta sitten tuli mieleen, että Ashfordissa saattaisi olla vähemmän ruuhkaa, joten ajoimmekin sinne.

DSCN5584b-normal.jpg

Menimme lounastamaan The Weir -pubiin, joka on oikeastaan enempi ravintola kuin pub..

DSCN5589b-normal.jpg

Söin oikein hyvää vuohenjuusto-pinaatti-pizzaa, ja taivaallista valkosipuli-yrtti-patonkia. Paikan hintataso oli aika kallis - ruoka oli tosi hyvää, muttei mielestäni ollut ihan hintansa arvoista. Ei tosin rankaissut omaa lompakkoani, kun T ja R tarjosivat opas/kuskille muonat tänään - kiitoksia vaan! =D

Sitten oli tarkoitus vaan palata Bray'hin (ja T:n ja R:n vielä eteenpäin), mutta T tuli maininneeksi, että joutuisi vielä illalla käymään LIDLissä, ja minulla oli samat suunnitelmat, niin ajoinkin sitten Rathnew'n kautta, Newcastlen, Kilcoolen ja Delganyn läpi Greystonesiin, missä kävimme porukalla LIDLissä, ja jatkoimme sitten Bray'hin! Kenenkään ei siis tarvinut enää tehdä illemmalla kauppareissuja.

Oli tosi kiva päiväreissu - en ollutkaan vielä tänä vuonna ajellut vuorilla. Ja nyt menen nukkumaan, että jaksan herätä aamulla duuniin.