En ole vielakaan saanut aikaiseksi viskata kuvia flickr-albumiin. Facebook-tuttuni ovat nahneet jo muutamia kuvia, mutta koitan saada ne loputkin netitettya tassa joku paiva.

Eilen oltiin iltakavelylla Lackandarragh'ssa - vuoden eka luontokavelyni! Nahtiin heti pari kaurista, jotka jaivat polulle seisomaan, meita katsellen. Emme halunneet hairita niita, joten poikkesimme sivupolulle, mutta sielta palatessamme, ne kauriit seisoivat yha paikoillaan, ihan kuin meita odottaen =D Tosi suloisia. Kuvista tuli vaan surkeita, kun piti zoomata mahd. pitkalle, enka saanut sitten tuettua kameraa tarpeeksi vakaasti.. Tarkistimme myos sammakkotilanteen - en muista mika on frogspawn suomeksi, siis ennenkuin niista tulee poikasia..?? Joka tapauksessa, latakoissa kellui taas sellaisia, ja ajattelimme seurata tanakin vuonna yhden tietyn latakon sammakonpoikasia. Viime kesanahan kannoimme niille jopa kanisterikaupalla vetta, kun latakko uhkasi kuivua.. =D

Piti kirjoittaa jotain muutakin, mutta H tulee kohta, ja Daniel roikkui tassa hairitsemassa. Vituttaa, kun joku pyorii ymparilla ennen H:n tuloa. Haluan aina ennen laksysessiota olla rauhassa ja tehda omia juttujani.