Olen ns. liittymisaddikti, kuten olen monesti maininnut, ja viime yönä tuli liityttyä taas uudelle profiilisaitille: Flixster.com. Ja kuten nimikin vihjaa, se painottuu elokuviin. Sinne voi siis laittaa oman profiilinsa, ja listata sitten elokuvasuosikkinsa (sekä näyttelijät ja ohjaajat), ja arvostella ne, jos sattuu huvittamaan. Omasta profiilista voi siis tehdä just niin niukan tai laajan kuin haluaa. Itse valvoin sitten lopulta koko yön, linkittäen elokuvasuosikkejani profiiliini, ja jopa arvostellen ne - tosin vain tähtien avulla, en sentään kirjoittanut erikseen arvosteluja, vaikka sekin on mahdollista..
Oma profiilini on osoitteessa: stello.flixster.com, ja sain linkitettyä kiitettävän paljon myös Bollywood-elokuvia ja näyttelijöitä =D Vanhempia Bollywood-elokuvia ei tosin löytynyt saitilta (en ole vielä tutkinut miten sinne voisi lisätä puuttuvia elokuvia), eikä myöskään vähemmän tunnettuja länsimaisia elokuvia. Joidenkin elokuvien nimissä oli kirjoitusvirheitä, esim. italialainen elokuva Johnny Stecchino oli muistaakseni yhdellä c:llä, mutta saitin oma hakukone löytää toki tuloksia vain osalla nimestä, eli kannattaa arvailla jos jotain eksoottisempaa nimeä ei heti löydy. Omien suosikkilistojen järjestystä voi myös muokata haluamakseen. Lisäksi profiiliinsa voi laittaa kuvia, videoita, yms.
Viskatkaa kaveriksi, jos liitytte saitille =) Mulla on vasta kaksi kaveria.
Eihän tuo mikään IMDB ole, mutta ei se varsinaisesti samassa kategoriassa kilpailekaan, vaan Flixster on ihan profiilipainotteinen saitti. Saahan siis IMDB:ssakin listattua ja kategorioitua omat suosikkinsa, mutta eivät ole lähteneet käyttäjäprofiilien suhteen bling-bling-linjalle - mikä on ainakin mun mielestäni ihan hyvä asia, vaikka kaikenlaisista custom-profiilisaiteista tykkäänkin!