fb_sherri-pm_radio.jpg

Olen varmaan ennenkin käyttänyt tätä kuvaa, mikä on taas sieltä kauniiden kuvien kansiosta - olen törmännyt tähän kuvaan useammallakin sivulla, mutta niistä mikään ei valitettavasti maininnut kuvan alkuperää. Tämä kuitenkin sopii tunnelmaan, kun ajoin eilen (ma) iltapäivällä duuniin..

Aurinko porotti lämpimästi, ja maalaisteillä ajellessa oli lähes kesäinen fiilis! Radiosta tuli 60-70-luvun rock-klassikkoja, ja olisin todella mieluusti jatkanut ajamista ja mennyt Wicklow'n vuorille nauttimaan upeasta päivästä.. Mutta en valitettavasti voinut, kun oli duunipäivä.

Ihanaa saada vakituista palkkaa, jne., mutta sitä aiempaa vapautta lähteä milloin tahansa maisema-ajelulle, on ikävä!

Olin ekaa kertaa 15:30 - 24:00 -vuorossa, ja siihen kuuluu muutama tavisvuoroista poikkeava juttu - ja ne pari viimeistä tuntia omin päin. Ei niissä nyt mitään kovin mutkikasta ole, mutta eka kerta, joten hiukan hermostutti, muistaisinko hoitaa kaikki tarvittavat hommat. Toivottavasti muistin.. =D

Kun kävelin parkkiksella autolle, huomasin auton näyttävän jotenkin vaalealta... Se oli ihan jäässä!

En tosiaan olisi odottanut moista yllätystä, kun iltapäivä oli ollut niin "kesäinen", mutta onneksi mulla on nyt sopivat työkalut, millä raaputtaa pikaisesti Esmeralda esiin jääkerroksen alta.. Ja onneksi tiet olivat ihan OK, niin sain rauhassa hurjastella kotiin. Yksi myöhäisten vuorojen hyviä puolia on, että varsinkin pikkuteillä on aika minimaalisesti muuta liikennettä - ei siis kovinkaan usein joudu hidastelemaan ns. mummojen takana.

Laitan yleensä oman vuorokausirytmini duunivuoron mukaiseksi, niin että seuraan samoja rutiineja. Nyt "keskiyövuorossa", menen esim. aamuneljältä nukkumaan, ja herään puoliltapäivin. Kissatkin näyttävät sopeutuvan asiaan ihan OK. Ruokin heidät siis heti herätessäni, ja duunista tultuani. Kuivaruokaa ja vettä on aina tarjolla.

Nyt on siis vielä pari tuntia "iltaa" jäljellä, pesukone päällä, ja kohta voisi viskata huomisen lounaan uuniin.