DSCN6903-normal.jpg

Taas kerran oli vakaa aikomus blogittaa oikein ns. kunnolla (olisi paljon blogitettavaa!), mutta piti pestä pyykkiä, lajitella kuitteja, laskea miten rahat riittävät tulevien viikkojen aikana (kun olen maksanut velkaani D:lle oikein urakalla), jne.. Ja Cara tietysti "auttaa" minkä ehtii - huoh.. (Ihana kolmijalkainen lapsi, tosin..) Niin nyt on taas keskiyö, ja tulossa lyhyehköt unet.. Vaihdoin tosin joskus 2-3 viikkoa sitten toiseen teamiin duunissa, eli en enää mene hirmu aikaisin aamulla töihin, vaan useimmiten klo 8, ja tällä viikolla 9:30.

1-DSCN6863-normal.jpg    DSCN6919-normal.jpg

Uudessa(kin) teamissa on mukavaa porukkaa, mutta itse odottelen vielä(kin) oikeuksiani, että pääsen yleensä tekemään jotain. Ekat 2-3 päivää seurasin vierestä hommaa, niin että sain käsityksen asiasta, mutta ei sitä voi oikein sen enempää harjoitella, jos ei pääse vielä itse tekemään, niin olen sitten mm. tehnyt puljun tarjoamia nettikursseja, spammannut duuni-chatteja laajoilla GIF-animaatiovalikoimillani (ja kissakuvilla), facebookittanut omalla puhelimellani, jne..

DSCN6873-normal.jpg    DSCN6877-normal.jpg

Duunimatka kestäisi motarin kautta 10-15 minuuttia, mutta motari on tylsä ja siellä on maksettava tietulli (€1.40/suunta), eli ajelen maalaisteitä, vaikka matka kestää sitten 20-30 minuuttia, riippuen sattuuko edellä ajamaan mummoja (=kaikki jotka ajavat hitaasti, riippumatta iästä tai sukupuolesta) tai jotain heinäkuormia tms.. Joskus pysähdyn yhden ison farmin portilla, ottamaan aamu-usvaisia kuvia..

1-DSCN6893-normal.jpg    1-DSCN6929-normal.jpg

Nyt nukkumaan..