238901955203459806_rZaTBVwa_c.jpg



Ja kuvat lojuvat edelleen vaan koneella.. Hups.. Mitas kaikkea tassa nyt on viimeksi kuluneen viikon aikana ollut, hmmm..
 
Oimo vaikuttaa saaneen pienen ihmeparantumisen ylakerrasta - ts. ei han missaan nimessa ole terve kissa, mutta siihen nahden, etta reilu viikko sitten oli melkein viimeisen piikin paikka, ja parhaimmillaan odoteltiin hanen jaksavan viela pari paivaa steroidien voimalla, niin nyt hanella on huomattavasti enemman energiaa, paasee nousemaan ylos ilman ongelmia, kavely sujuu, ja on jo juoksennellutkin :o Jaksaa olla kerralla pidempaan ulkona, eika siis kay enaa pelkastaan 'asioilla', ja vatsan turvotuskin on laskenut huomattavasti! Han tykkaa lojua ja nukkua 'kuistilla' (siis sellainen n. puolen metrin syvyinen vali etuoven ja lasisen liukuoven valilla), mista voi paivisin tarkkailla etupuutarhaa - olen tehnyt vanhasta kylpyhuoneen matosta, IKEA-viltistani, kirsikansiementyynysta ja D:n paidasta ja sukista Oimolle mukavan pedin.. On jopa alkanut taas kerjata keittiossa herkkuja ihan entiseen malliin.. =D
 
Ihmettelin, josko Oimo kaipaa jotain mineraalia tms., kun han on alkanut ulos mennessaan nuolla pihakivetysta :o Mainitsin asian elainlekurille, mutta hanella nakyy olevan kiire paiva, joten ei ole ehtinyt viela lukaisemaan. (Taytyy muuten taas kehua kys. elainlaakaria - hanella riittaa kiiretta, mutta ehtii silti viskata valilla tekstarin ja tiedustella Oimon vointia! Ja han omistautuu ihan samalla tyylilla kaikille potilailleen. Pyhimys!)
 
Torstaina oli se odotettu naisten nyrkkeilyfinaali, mista Bray'n ylpeys, Katie Taylor voitti kultamitalin - odotetusti. U.k. ehti tanne JUST ottelun (?) alettua, joten hyppasin autoon ja mentiin pikaisesti pubiin katsomaan loput ottelusta. Siina lopussa, ennenkuin selvisi kumpi sen itse asiassa voitti, Harbour Bar'issa oli uskomattoman hiljaista.. Ja sitten tunnelma rajahti kattoon =) Ehdittiin viela pikaisesti Roundwoodin intialaiseen veistospuistoonkin - vihdoinkin.
 
Nyt sulan ullakolla, kun taalla on hiostavaa ja saunalamminta (yok..) Maanantaina lienee jonkin sortin kansanjuhla, kun Katie palaa Olympialaisista, mutta kukaan ei viela tunnu tietavan varmuudella mitaan reittia tai aikataulua.. Seuraan siis asian etenemista Facebookissa. Taallahan oli jo katubileita, missa ottelut isolla screenilla, yms., mutta en jaksanut lahtea niihin. Nyt ajattelin kylla menna vaikka rapsimaan kuvia ihmismassoista =D