Briton refugee makeup - BLOOD =D

Eilen kehitin heti aamulla kunnon nuhan.. Paiva alkoi klo 11, ja sen oli tarkoitus jatkua taas johonkin keskiyon tienoille asti, joten pakkasin Panadolit ja paperinenaliinat mukaan, toivoen jaksavani jotenkin koko paivan. Saa oli tietysti myos sateinen, ja koko paiva ulkokuvauksia..
Sain edellispaivaa enemman verta naamaan (ei nayta niin autenttiselta tuossa webcam-kuvassa, mutta muuten naytti ihan oikealta verelta), joten nuhakurjuus osui ainakin oikealle paivalle, kun piti muutenkin nayttaa kurjalta =)
Kuvattiin vaan kohtausta, missa Morgan on lahdossa Camelotiin, vangitsemansa Merlin & Arthurin aiti mukanaan (viimeksi mainitut eivat edes olleet paikalla, koska heita ei nakynyt tassa kohtauksessa, vaikka olivatkin muka osa saattuetta..), ja meidan oli sitten tarkoitus seurata mukana. Maanantaina kuvataan ehka linnan ulkopuoleiset osuudet, koska tiedossa on location-paiva. Lisaksi tehtiin muutama pikainen "elamaa linnan pihalla" tyyppinen juttu, missa me seisoskeltiin / kaveltiin sinne tanne vaihtelevin asetelmin..
Taukobussissakin tuli istuttua ihan tarpeeksi (enkelini oli yha paikoillaan), ja nuha vaan paheni.. Mulla oli molemmat hihat taynna nenaliinapaketteja, puhelin, yms.. Kuvausten ajan pidinkin viitastani kiinni siten, ettei hihoja nakynyt sielta ollenkaan, kun olivat niin taynna tavaraa, heh..
Kello taisi olla jotain viiden ja kuuden valilla, kun valmistuimme lounastaukoon, mutta saimmekin iloisen yllatyksen ja paasimme aikaisin kotiin! Vain Pendragonin vartijaraukat joutuivat jaamaan paikalle, ilmeisesti myohaisiltaan asti..
D ei paassyt hakemaan mua kotiin, eika mulla ollut tarpeeksi rahaa mukana taksia varten (kun tarvitsin creditia puhelimeen), joten paketoin "verisen" paani piiloon villahuiviin ja otin bussin.
Nuha jatkoi pahenemistaan illan mittaan, ja valilla katsoin kelloa ja mietin etten ehka olisi selvinnyt hengissa, jos olisi tosiaan pitanyt olla duunissa myohaisiltaan asti - ts. silta ainakin tuntui..
Ehdin jo nukkua muutaman tunnin, mutta herasin yllattaen nalkaisena, ja kavin tekemassa pikaisen pussikeiton. Istuminen tuntuu muutenkin paremmalta, kun ei mene heti hengitystiet tukkoon. Yritan silti kohta jatkaa unia, ja nukkua viikonlopun aikana muutenkin niin paljon kuin mahdollista. Tanaan pitaisi ehka yrittaa jarjestaa antibioottikuuri. (Ei siis olla enaa pelkan nuhan puolella, mihin en tietty tarvitsisi antibiootteja.) Maanantaina iltapaivalla pitaisi menna taas toihin, ja toivon olevani silloin jo vahan paremmassa kunnossa. Tungen myos ahkerasti Zoviraxia naamaan, kun pari ihanaa yskanrokkoa pyrkii nakyville :x Kurjaa.